Nominants
pirms 6 gadiem
Izlasīju arī komentārus... labi.. inteliģence sarkasms un šaržš...
,bet autors taču aprakstīja visu adekvāti!!!

Nominants
pirms 6 gadiem
Njaaa, tikko kā reģistrējos... te nav delfi .... aplaudieris... laikam palikšu te. A par Sairisu ... itkā PO, bet ... nu labi PO... ai nu savai 13g meitai saku, ka protams fui, bet k kā biznesss ie OKi !!!

ko_neko
pirms 6 gadiem
kā tad, kā tad... "šausmas un pasaules gals... un izvirtība un kas tik nē"
gluži kā no 19.gadsimta, kad parādījās pretīgi seskuālais valsis, kuru dejoja divas cieši satuvinājušās pretējā dzimuma personas, tāpat 20tajā gadsimtā sātaniskais un izvirtušais džezs, bet drusku vēlāk arī perversais rokenrolls.
vēsture to visu jau pazīst. bet jūs nenomierinieties!... galvenais vajag sašust vēl vairāk!
good luck!

Kristīne Vaksa
pirms 6 gadiem
Paldies, ljoti interesants raksts!

Sierrealiste
pirms 6 gadiem
Ļoti labi uzrakstīts un analizēts. Paldies.
Interesanti, ka nav pieminēta Madonna.
Domāju, ka patiesi Mailijas izdarības nevajadzētu uztvert ļoti nopietni. Es jau drīz būšu tante, bet man viņa patīk tīri labi. Ne kaitina, ne šausmina.
Turklāt, ir vērts zināt, ko viņa ir teikusi. Neatceros precīzi, bet kaut kur vīdēja citāts par to, ka cilvēki diezgan liekulīgi šausminās par viņas performancēm, bet tai pat laikā Tv skatās briesmu lietas - slepkavības un sazin ko.


kuģis
pirms 6 gadiem
raksts ir aptuveni šāds - melnādains cilvēks, viesodamies Latvijā, apmeklē nacionālo operu, taču pēc brīža aiziet uz tualeti un to pievemj. Tad aiziet paklausīties operu, pēc tam izdomā - ai, aiziešu pavemt vēl, speciāli, papildus pievemj arī izlietni, turklāt - blakus esot Latvijas dažām Latvijas prominencēm, par kurām, saprotams, viesis neko nezina. pēc šī notikuma republikas galvenajos un intelektuālajos žurnālos sākas šī žesta semiotiskā, kulturālā, politiskā, varas diskursu, sociālā, utt analīze, paralēli bīdot diskursus par protestu,augsto/zemo kultūru, rases jautājumiem, kontekstu, utt.

vai, piemēram, puisītis krīt uz zemi un negrib celties kājās, spītējas pret vecākiem. nu kāpēc viņš tā dara? tam noteikti ir kādi psihoanalītiski motīvi, droši vien ārī ekonomiskās attiecības un to sarežģītās nianses (kapitālisms vs komunisms) izspēlējas šajā it kā tik neuzkrītošajā, taču pavisam noteikti aizdomīgajā un un tāpēc kulturvēsturiski nozīmīgajā žestā.

vai, piemēram, kritiska sūda analīze, sūda postmoderna dekonstrukcija. utml.

akmens
pirms 6 gadiem
Ko Ieva Paradīzē pastrādāja? Sievietēm ir nosliece uz amorāliem darbiem. Šis raksts tam spilgts piemērs.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!