Publicitātes foto
 
Aktualitātes
09.08.2018

Latvijas otrais "Vegānfestivāls" izziņo programmu

Komentē
0

Ar mērķi iedvesmot veselīgam, videi draudzīgam dzīvesveidam šo svētdien Rīgā, Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā notiks "Vegānfestivāls". Nupat izziņota festivāla daudzveidīgā programma ar meistarklasēm, izglītojošām lekcijām un Latvijas grupu koncertiem.

"Latvijā pirmo "Vegānfestivālu" pērn apmeklēja aptuveni 5000 interesentu. Tas parāda, cik liela ir cilvēku interese par augu valsts uzturu, videi un dzīvniekiem draudzīgu dzīvesveidu un veselīgu dzīvi kopumā," raksta organizētāji.

Festivāla apmeklētāji varēs apmeklēt uztura speciālistu lekcijas, paplašināt zināšanas par vides aktualitātēm un jo īpaši pašlaik aktuālo zero waste kustību (1. augustā atvērās pirmais bez iepakojuma veikals Latvijā "Burka" un tika nodibināta biedrība "Zero Waste Latvija"), iegūt padomus fiziskās formas uzlabošanai no sertificētas fitnesa treneres, piedalīties dažādās darbnīcās, apmeklēt vegānisku produktu un ēdienu tirdziņu. Ēdiena gatavošanas meistarklasēs varēs iemācīties pagatavot vegāniskas kūkas, veselīgas saldās un sāļās pankūkas, humosu  un suši. Festivāls šogad piedāvā plašu jogas programmu visas dienas garumā un citas sporta aktivitātes.

"Cilvēki mūsdienās aizvien vairāk sāk apzināties ikdienas uztura ietekmi uz apkārtējo vidi, cilvēku veselību un dzīvnieku labklājību, " norāda festivāla rīkotāju – biedrības "Dzīvnieku brīvība" – pārstāve Katrīna Krīgere. "Vegānfestivāls ikvienam sniegs iespēju doties aizraujošā garšu ceļojumā, lieliski pavadīt laiku un arī uzzināt, kā ar ikdienas pārtikas izvēlēm var samazināt vides piesārņojuma problēmas un uzlabot savu veselību. "

Papildus festivāls piedāvās draudzīgu atmosfēru un labu mūziku gan pieaugušajiem, gan bērniem, un, protams, iespēju gardi paēst. Par noskaņu rūpēsies latviešu mūzikas grupas "Laime Pilnīga", "Mother", "Pacific K", "Nova Koma", "The Creek" un "kautkaili". 

Ieeja festivālā ir bezmaksas. Vairāk informācijas šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!