Aktualitātes
09.01.2020

Latvijas Mākslas akadēmija izziņo šīgada karnevālu "Utopija. Distopija"

Komentē
0

7. februārī Latvijas Mākslas akadēmijā norisināsies ikgadējais karnevāls, kas šogad aicinās ceļot uz nākotnes pasaulēm.

"Karnevāla apmeklētājs no tagadnes akadēmijas telpās tiks teleportēts uz dažādām nākotnes pasaulēm – uz tumšiem distopijas labirintiem, kur valda tehnoloģijas, mākslīgais intelekts, sintētika un elektronika, kā arī uz harmoniskām utopijām, kur mijiedarbosies daba, tehnoloģijas un cilvēks," raksta pasākuma rīkotāji.

Karnevālu plkst. 21:00 atklās Latvijas Kultūras akadēmijas horeogrāfijas studenti ar īpašu performanci. Uzreiz pēc ceremonijas pilnā sparā uzsāks darboties un atdzīvoties akadēmijas telpas, padarot karnevālu par visu mākslu svētkiem un trīsstāvīgu performanci 9 stundu garumā.

Par ceļojuma vizuālajiem iespaidiem rūpēsies LMA studenti, "SaulartCrew" un Lastādijas komūna. Audiālo pārdzīvojumu piedāvās vairākas mūzikas skatuves, kur uzstāsies "Ozols", "Tesa", "JUUK", "Nikto", "The Coco'nuts", "Rahu the Fool", "Avots", "Sub Scriptum" u. c., savukārt par elektronisko apokalipsi rūpēsies "Gas of Latvia", "Claustrum", apvienība "Basa Kāja" u. c. pazīstami pašmāju mākslinieki. Džeza ritmus nodrošinās Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas studenti, uzkrāt spēkus tālākam ceļam varēs performanču buduārā "Patvērums"un kino portālā, kur par programmu rūpējas "2Annas", savukārt īpaši jaunās pasaules iestājeksāmeni notiks Dzejas katedrā.

Biļetes notikuma viesiem iespējams iegādāties mākslas preču veikalā "Vilhelms" (Kr. Valdemāra ielā 9 (pretī Mākslas akadēmijai, darba dienās no 8.30 līdz 19.00 un sestdienās no 10.00 līdz 17.00), kā arī mākslas preču veikalā "Radošo darbu galerija. Materiāli māksliniekiem" (Artilērijas ielā 9, darba dienās no 10.00 līdz 19.00 un sestdienās no 11.00 līdz15.00).

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!