Aktualitātes
01.12.2018

Latvijā filmē "HBO" seriālu "Katrīna Lielā" ar Helēnu Mirenu galvenajā lomā

Komentē
0

Latvijā mēnesi pavadījusi "Oskara" balvu ieguvusī britu aktrise Helēna Mirena, kura Mazmežotnes muižā un Rundāles pilī filmējusies "Sky" un "HBO" miniseriālā "Katrīna Lielā", liecina informācija medijos un Mazmežotnes muižas kontā sociālajā tīklā "Facebook".

Četru sēriju miniseriāls uz ekrāniem iznāks nākamgad, un līdzās Mirenai tajā filmējas arī Džina Makkī, Kevins Maknallijs un Džeisons Klārks. Aktieri filmēšanas laikā dzīvojuši Mazmežotnes muižā.

Seriāls tiek filmēts Latvijā, Lietuvā un Krievijā, un tā pamatā ir Naidžela Viljamsa scenārijs. Seriāls vēsta par Krievijas imperatores Katrīnas Lielās 34 gadus ilgo valdīšanu, kuras laikā viņa padara Krieviju par vienu no svarīgākajām spēlētājām Eiropas politikā.

Aizvadītajā mēnesī Mirena viesojās arī Lietuvā, kur tikās ar valsts prezidenti Daļu Grībauskaiti. Internetā vēlāk tika publicēts video no abu tikšanās.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!