Bibliotēka
29.01.2009

Lasītāju uzmanībai tiek piedāvāts žurnāls „Atslēgvārdi/ Keywords” – portāla ¼ Satori pielikums

Komentē
0

Lasītāju uzmanībai piedāvājam jaunu projektu: pirmo ¼ Satori pielikumu – žurnālu „Atslēgvārdi/ Keywords”.

Turpmāk tas būs atrodams, ierakstot adresi: /keywords


„Atslēgvārdi/ Keywords” veidots kā starpdisciplinārs, recenzēts vēstures un sociālo zinātņu interneta žurnāls. Žurnāla mērķis ir iesaistīt jaunus Latvijas un Baltijas valstu pētniekus starptautiskajā akadēmiskajā apritē un attīstīt humanitārajās un sociālajās zinātnēs kritisku zinātnisko diskursu, kas balstīts uz mūsdienu akadēmiskajām teorijām, taču sniedz arī savu pienesumu, tās novērtējot un kritizējot, lai pilnveidotu vecās pieejas un attīstītu jaunas.

Žurnāla saturu veido oriģināli pētnieciski raksti, kuru autori ir vēstures un sociālo zinātņu pētnieki vai studenti. Pirms publicēšanas raksti tiek recenzēti. Žurnāla recenzenti ir Latvijas un ārvalstu pētnieki ar starptautiski atzītām publikācijām savā jomā. Žurnāls nepieņem publicēšanai rakstus, kas jau ir publicēti citos izdevumos vai ir daļa no izdotas grāmatas, izņemot gadījumus, kad žurnāls ar autora atļauju pārpublicē tulkotus inovatīvus un nozīmīgus rakstus, kas izraisījuši nopietnas teorētiskas debates starptautiskajā akadēmiskajā vidē.

Žurnāla valodas ir latviešu un angļu. Rakstiem latviešu valodā tiek pievienots kopsavilkums angļu valodā, un otrādi. Pirmais žurnāla numurs pamatā ir angļu valodā.

Patīkamu lasīšanu!

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!