LADC skolas žūrija
 
Aktualitātes
01.06.2018

LADC skola aicina pieteikties jaunos reklāmas talantus

Komentē
0

"Latvian Art Directors Club" organizētā "LADC skola" ik gadu skolo īpašu atlasi izturējušus studentus no visas Latvijas. Jaunajā – septembra – iesaukumā vairāk nekā 80 Latvijas reklāmas dzīves pazinēju un praktiķu vadībā studenti 9 mēnešu garumā apgūs spēju domāt radoši un konceptuāli, vadīt projektus, izstrādāt stratēģijas, pārdot un prezentēt, kā arī daudzas citas reklāmas nozarē nepieciešamas kompetences, informē "Latvian Art Directors Club".

Šogad pirmo reizi pieejamas arī trīs bezmaksas studiju vietas, kuras nodrošina sadarbības partneri "McCANN Riga", "Not Perfect Riga" un 2017./2018. gada klases absolvents Mihails Krjučkovsis.

"Jau sesto gadu dažiem no labākajiem tiek sniegta unikāla iespēja ielūkoties reklāmas industrijas sirdī. Mūsu mērķis ir atrast talantīgākos audzēkņus būtiskam pienesumam aģentūrās – pacelt industrijas radošās kvalitātes latiņu. Mēs sagaidām sviedrus, negulētas naktis, pārliecību un daudz smaga darba, turklāt vienu no pretendentiem "Not Perfect | Y&R Riga" apbalvos ar apmaksātu studiju vietu," uzsver radošais direktors, partneris Aleksandrs Bētiņš.

"LADC skolā" pasniedz 80 reklāmas profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi, starp tiem – Ēriks Stendzenieks, Armands Leitis, Zigurds Zaķis, Nilss Sakss, Andris Rubīns, Aleksandrs Bētiņš, Voldemārs Dūdums, Raimonds Platacis, Pēteris Līdaka, Jānis Joņevs un daudzi citi, kas studentus vedīs pa reklāmas dzīves labirintiem, mācīs domāt radoši, vadīt projektus, rakstīt, uztvert, saprast, izstrādāt stratēģiju, domāt konceptuāli, zīmēt un līmēt, fotografēt un filmēt, pārdot un prezentēt un daudz ko citu.

Lai pieteiktu savu dalību "LADC skolā", kandidātiem nepieciešams aizpildīt un augšupielādēt "LADC" piedāvātos darba uzdevumus jeb brīfus līdz 17. jūnija plkst. 23.00. Lēmumu par 2018./2019. mācību gada klases sastāvu pieņem "LADC" izraudzīta Latvijas reklāmas praktiķu žūrija. 30 talantīgākie, kuri izpildīs abus uzdevumus visveiksmīgāk, par iespēju apmeklēt "LADC" radošās izcilības skolu tiks informēti jūnija beigās gan privāti, gan publicēti skolas mājaslapā.

"Latvian Art Directors Club" (LADC) ir biedrība, kas jau 14 gadus rūpējas par radošo nozaru meistarības un profesionālo standartu izaugsmi, izglīto, iedvesmo un iedrošina esošo un nākamo radošo talantu paaudzi. LADC organizē regulāras pasaules profesionāļu lekcijas Latvijā, īsteno praktiskās izglītības programmu LADC skola un uzstājas ar vieslekcijām Latvijas augstskolās reizi gadā, kā arī rīko lielāko notikumu Latvijas reklāmā un dizainā – radošās izcilības festivālu "Adwards".

Plašāk par "LADC skolu" šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!