Sarunas
27.04.2012

Labi, ka šovbiznesā ir vēl kaut kāds siltums

Komentē
1

 Foto: Ģirts Raģelis

Jaunais albums "Vēl Viena Klusā Daba", ko "Prāta Vētra" šovasar ierakstīja ASV, pie klausītājiem nonāks 7. maijā. Pirmo singlu "Lantern" jau var noklausīties youtube.com un iegādāties ekase.lv.

Renārs Kaupers: Es būtu ļoti priecīgs, ja klausītāju reakcija būtu tāda kā man, nesen skatoties UK Top 40. Mēs bijām pie Oksfordas, rakstījām albūma finiša... mhmhmm.. nu...

Pārējie (palīdz): Finišu? Nobeigumu? Dziesmas? Finišu?

Renārs Kaupers: Jā, paldies. Vārdu sakot, pēdējie ieraksta štrihi. Un blakusistabā skatījāmies Top 40. Nu, tāds pabriesmīgs tas Top 40, viņš iet, iet, iet un Top 3 nu jau it kā labāk, un nāk otrā vieta, un es domāju - nu, kas būs pirmajā vietā? Un pēkšņi - pirmajā vietā ir Gotye ar brīnišķīgo "Somebody That I Used To Know". Un tu domā, ak Dievs, cik labi, ka ir šis Gotye, cik labi, ka ir kaut kāds siltums, kaut kāds cilvēcīgums visā tajā šovbiznā... šovbiznesā saglabājies. Un cik forši, ka cilvēki to novērtē, ka viņš ir tajā pirmajā vietā.

Kaspars Roga: Man patīk tavs jaunvārds "šovbiznā".

Renārs Kaupers: Tā es teicu?

Kaspars Roga: Izspruka, bet tu uzreiz palaboji. Tu teici - cik labi, ka ir kāds siltums tajā šovbiznā!

(Visi smejas.)

Renārs Kaupers: Un tā bija ļoti laba sajūta. Es noskatījos filmiņu, kā viņš ir taisījis albumu, faktiski viens pats. Man ļoti patika tā nesteidzīgā, harmoniskā pieeja, kā viņš mierīgi vecāku mājā ierīkojis bēniņus, tā ka tur var rakstīt, lēnām samplē, iet uz veikalu, pērk vecās plates, pats raksta, pats pasit bungas, pats paspēlē ģitāru...

Kaspars Roga: Uzcep zivtiņu, uzspēlē kārtis.

Renārs Kaupers: Tieši tā! Vārdu sakot - iet dzīve un šīs dzīves ietvaros viņš raksta albumu.

Skatieties visu interviju:

Prāta Vētra

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!