Anton Giovanni
pirms 2 gadiem
Labdien, paldies LAPO MICRO FINANCE, kurš man šodien aizdeva aizdevumu, lai glābtu mana slimā bērna dzīvību. Es iesaku visiem, kam nepieciešama steidzama aizdevuma e-pasts: [email protected]
WhatsApp +447868753778

Anton Giovanni
pirms 2 gadiem
Labdien, paldies LAPO MICRO FINANCE, kurš man šodien aizdeva aizdevumu, lai glābtu mana slimā bērna dzīvību. Es iesaku visiem, kam nepieciešama steidzama aizdevuma e-pasts: [email protected]
WhatsApp +447868753778

Kellie Wilson
pirms 6 gadiem
Hello skatītāji

Tas ir Oceanic finansējums, mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem visā pasaulē, mums ir reģistrēta un licencēta aizdevumu sabiedrība. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu rēķinus? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību? vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nopirktu dzīvokli? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus, ja jūs interesē saņemt jebkāda veida aizdevumu. E-pasts: [email protected] / [email protected] vai whatsApp: +1(267)725-7570

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Labi, par mūsējiem viss skaidrs, bet par Eiropas - "Pat ja galvenais Eiropas labējā populisma cēlonis, proti, imigrācija un bēgļu krīze" - tā arī joprojām neesmu sapratis, KĀPĒC eirokrāti pirms pāris gadiem ar tādu sajūsmu atvēra durvis migrantiem? Vienīgās atbildes ir kā vai nu "sorosītu sazvērestība", bet tam īsti neticu. Bet taču elementāra analīze, jau migrācijas sākumā, paredzētu gan "labējo populismu", kā dabiskas pretreakcijas pieaugumu, gan vēl papildus, nākotnē - naidīgu karojošu anklāvu izveidošanos Eiropā. Taču neizbēgami!
Tāpat neticu "velkamistu" apgalvojumiem par "nesavtīgu sirds siltumu" - kādas blēņas. Birokrāti ar siltu sirdi? Pretdabīgi.
Varbūt, tiešām visbanālākais - erokrātus migrantu krīze pārsteigusi pilnīgi nesagatavotus (kaut gan tā pati loģiskā analīze būtu to paredzējusi jau sen... ta kaut vai tas pats nelaimīgais Kadafi pirms savas nāves brīdināja! Te uzreiz jāatzīmē ka nekad neesmu sapratis dažu "hipsteru", savulaik, pirms desmit gadiem jūsmošanu par viņu, bet šai ziņā vajadzēja ieklausīties), un tad lai kaut cik "saglabātu seju", bezpalīdzībā sāka tēlot "cilvēkmīlestību".

Edge
pirms 6 gadiem
"Kāpēcīšiem" atbildi sniedz Latvijas demogrāfi, kuri jau pirms 11 gadiem (Glābiet, izmirstam! / Latvijas Vēstnesis 11/09/2006) aprakstīja šodienas notikumus migrācijas jomā ES (vakardienas STRATĒĢISKOS lēmumus): "P. Zvidriņš uzskata, ka Eiropa centīsies demogrāfiskos caurumus aizlāpīt ar imigrācijas politiku. Imigrācija Eiropā notiks no Turcijas un Ziemeļāfrikas, kur dzīvo lielas ļaužu masas un ir daudz gados jaunu cilvēku.
Eiropas Savienības Drošības studiju institūta pētījumā secināts, ka vairums pasaules ekonomiski attīstīto valstu 2025. gadā cietīs no zemās dzimstības un sabiedrības novecošanas radītajām sociālajām problēmām. Eiropā īpaši asi šo problēmu izjutīs Vācija, Itālija un Spānija, kur jau 37% no visiem iedzīvotājiem būs vecāki par 65 gadiem. Tomēr ņemot vērā augstos imigrācijas tempus — no 600 000 līdz pat vienam miljonam gadā, ES kopējais iedzīvotāju skaits pieaugs no 458 līdz 470 miljoniem."

kuģis
pirms 6 gadiem
Runa par k ā d ā m kopīgām vērtībām un cīņa pret k ā d u (kuru) populismu?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!