Katrīna Kūkoja
pirms 6 gadiem
Nezinu, vai atmiņa mani neviļ, bet raidījumu par Uldi Pūcīti biju redzējusi jau pagājušā gada rudenī tikai citā "100g kultūras" sadaļā, vai tik nebija "Nacionālie dārgumi". Ko LTV1 ar to vēlējās pateikt? Varbūt tas ir kontekstā ar E. Gulbja panākumiem un domāts tikai reitingu celšanai? Vai arī starp Latvijas kultūras personībām ir tik grūti atrast kādu, kam veltīt jaunu raidījumu?

Liene Dz.
pirms 6 gadiem
Liekot roku uz sirds - pati būtu gatava 40 minūtes klausīties par sinkopēm, reverberācijām un ekspertu viedokļos par 1 koncertu vai 1 ierindas izrādi (ir, protams, izņēmumi), vai 1 izstādi? gandrīz stundu?

Liene Dz.
pirms 6 gadiem
Piekrītot par zināmu paviršību raidījuma tēmas izpētē, gribu piebilst, ka recenzijas autores problēma ir savu vajadzību piemērošana raidījumam. Piemēram, minētā "Personība" nebija par Uldi Pūcīti, bet par viņa ģimeni (tas rakstīts anotācijā), un visi trīs varoņi bija vienlīdz svarīgi. Speciāli teātrim un citām mākslām veidoti raidījumi, šķiet, atmira tieši tādēļ, ka nebija daudz skatītāju, kas vēlētos ik nedēļu skatīties stundu garus raidījumus par vienu koncertu vai vienu izrādi. Tie, kas grib, var skatīties teātris.zip. Protams, profesorei interesanta būtu profesionāla analīze, bet vai parastam skatītājam? Tas gan nenozīmē, ka raidījumam var pieiet pavirši, ko diemžēl nereti var novērot. Diskusijā būtu noderējis "profesionāla lasītāja" viedoklis, bet, vai viss raidījums būtu jāvelta bibliotēkas darba laikam u.c.? Neesmu pārliecināta. Es pati katru nedēļu atrodu kādu no kultūras raidījumiem sev, nav jau jāskatās visi.

Antonija
pirms 6 gadiem
kritiku par nepareizi atveidotiem personvārdiem cienījamajam N.N. vajadzētu adresēt redakcijai vai korektoram
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!