dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Pag, bet runa taču par neprasmi noorganizēt interesantas Dzejas dienas? Tad "pričom" te spēja mīlēt, nemīlēt, vai ne mīlēt, ne nemīlēt - rakstnieku?

Paula Jansone
pirms 6 gadiem
Man un maniem kursabiedriem jau studiju laikā bija kaudze ar iebildumiem par LKA kultūras menedžmenta bakalauru; uzsākot darbu kultūras nozarē un saskaroties ar darba uzdevumiem, kurus nemāku izpildīt (kurus varēja iemācīt kursa ietvaros), iebildumu kļuva vēl vairāk. Nebija īsti skaidrs, kā bija plānots izaudzināt spējīgus kultūras menedžerus vienu reizi nedēļā, četru izstieptu gadu laikā stāstot par pasākumu organizēšanu un grupiņās taisot iedomu pasākumu projektus. Reāla VKKF darbība tiekot padziļināti apgūta un pētīta tikai maģistrantūras apakšprogrammā “Kultūras menedžments un radošās industrijas”. Maģistrantūrā.
Labā ziņa gan ir tā, ka ar šo mācību gadu LKA programma ir mainīta, un, gribētos ticēt, uzlabota. Ir izveidota jauna BA programma (kopā ar RTU) "Radošās industrijas", vēl ir BA "Kultūras un mākslu studijas", kur sola gūt praktiskas iemaņas kultūras norišu organizēšanā un vecais labais "Kultūras socioloģija un menedžments".
Un, par cik mācību laiks ir samazināts, jau pēc 3 gadiem kultūras patērētājiem vajadzētu just uzlabojumus :)

random test
pirms 6 gadiem
Tikai man rodas sajūta, ka no portāla, kas lasītājiem piedāvā interesantus, vismaz nosacīti padziļinātā pētniecībā balstītus rakstus, satori pamazām pārvēršas par publisku Whatsapp grupu, kurā šaura sabiedrības grupa laiski čato pati savā starpā?

Līkcepure
pirms 6 gadiem
Šī ir blogu / dienasgrāmatu sadaļa.

pirms 6 gadiem
Vai būtu iespējams introverto alu literatūrā mazliet atklātāk saistīt ar dzīvnieku tiesībām? Ja parādītos produkta ražošanas nozīme, tas būtu jauki arī no kultūras menedžmenta puses. (Stop ciešanām).

Kristiana Ozoliņa
pirms 6 gadiem
Man patīk, ka esi aktualizējusi diezgan svarīgu problēmu. Es arī esmu par to domājusi. Taču esmu ievērojusi, ka nepieciešamas dažādas pārmaiņas un uzlabojumus ne tikai Dzejas dienās, bet arī citos kultūras/literatūras pasākumos.

Līkcepure
pirms 6 gadiem
Es piekrītu. Dzejas dienas bija tikai, tā teikt, ilustratīvs piemērs.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!