Indulis Krasts
pirms 6 gadiem
Nabadzība ir laba augsne populismam, jo vairāk apstāklī, ka viss ir iestrēdzis netīrā ekonomikā un politikā.
V reitings ,iespējams, būtu augstāks, ja EUR ieviestu populārā veidā, izmantojot kā vēlēšanu saukli "Eiro ieviesīsim 2014 gada 1. janvārī"". Apnikuši nepopulāri lēmumi, kuri vienmēr peld pa virsu. Bez tam, EUR arī nav ieguvējs, jo tagad tiks izmantots kā priekšvēlēšanu rīks. Ja pirms vēlēšanām, būtu rīkojuši aptauju ""vai atbalstiet EUR ieviešanu 2014. gada 1. janvārī", manuprāt eiro un Vienotības reitingi būtu kāpuši. beidzot solījums, kuru arī izpilda. Tādi saukļi, kā kopprodukts pieaugs par 2% nestrādās, jo cilvēki ir sapratuši, ka tas ir ļoti maz un neatsaucas uz mūsu labklājību un emigrāciju neapturēs. Sociālo problēmu risināšana ir izdzīvošanas jautājums, un tur arī cik iespējams jānovirza budžeta līdzekļi. Runājot par visām veicināšanām. Tā vēl tikai trūkst, ja neveicinātu.

Mārcis Krastiņš 1
pirms 6 gadiem
Atvainojos, bet tādas muļķības te sen nav rakstītas. Ja nav padziļinātu reitingu, tad varbūt arī nevajag izdarīt voluntārus secinājumus.

akmens
pirms 6 gadiem
Vai jenoti nedala arī banānus, ka SC? Ja činavnieki nebalsos par jenotiem, tos padzīs tie, kas nāktu
jenotu vietā.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!