Aktualitātes
06.11.2018

Konkurss "Sīpols" aicina radīt tekstus izrādēm bērniem

Komentē
0

Dramaturģijas veicināšanas biedrība "Darbnīca" sadarbībā ar starptautiskās profesionālo bērnu un jauniešu teātru apvienības ASSITEJ Latvijas nodaļu izsludina bērnu auditorijai domātas dramaturģijas konkursu "Sīpols 2018".

Konkursa mērķis ir radīt dramaturģisku materiālu teātra izrādēm 2–5 gadus veciem skatītājiem. Priekšroka tiks dota viencēlieniem, kā arī darbībai, kas norit mūsdienu vidē. Netiks pieņemti literāru darbu dramatizējumi.

Konkursa galvenā balva – teksta tulkojums angliski un brauciens uz Ziemeļvalstu un Baltijas valstu bērnu un jauniešu teātra festivālu Kristiansandā (Norvēģijā) 2019. gada septembrī, kur noritēs dramaturģijas seminārs-darbnīca. Tā būs iespēja gan uzlabot savu tekstu, gan laist to apritē arī ārpus Latvijas.

Konkursa teksti iesūtāmi līdz š. g. 20. decembrim uz epastu [email protected]  Tekstus vērtēs profesionāla "Darbnīcas" un ASSITEJ Latvijas nodaļas izveidota žūrija.

Konkurss "Sīpols" notiek otro reizi – 2016. gadā tajā uzvarēja Sandija Kalniņa un Oskars Polmanis.

Sīpola zīme uzrāda vēlamo tekstu raksturu – asumu, vitalitāti, asaras caur smiekliem, vienkāršumu, nezaudējot daudzslāņainību.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!