Anette
pirms 6 gadiem
Cien.I.Šlāpina kungs,

"Satori" ir pastāvīgas domas interneta žurnāls un Jūsu raksts noteikti ir interesanta viela pārdomām, kas nenoliedzami papildina šīs vietnes viedokļu krājumu. Taču rodas iespaids, ka diemžēl raksts ir ārkārtīgi subjektīvs un autors nav iedziļinājies lietas patiesajā būtībā. Žēl ka pirms raksta publicēšanas un kategoriska viena viedokļa pieņemšanas netika uzdoti vairāk jautājumi (kāpēc attiecīgais jautājums vispār tiek izskatīts?; kāpēc šāds jautājums uztrauc ministriju un uz kāda pamata attiecīgais jautājums tiek aplūkots parlamentā?; kāds ir jomas ekspertu viedoklis vai ko par to domā ārsti?), kas noteikti būtu arī ievirzījuši uz dziļākām pārdomām šajā jautājumā. Būtu interesanti lasīt rakstu pat attiecīgo jautājumu, kas būtu balstīts ne tikai uz pirmā mirkļa emocijām, bet tas jau arī ir tikai mans personīgais viedoklis :)

Ar cieņu,
Anette

nazis
pirms 6 gadiem
Brīvība, par kuru cīnījās mūsu vectēvi un par kuru cīnījāmies mēs atmodas laikā, jau sen ir pagātne. Mums vairs nav valsts, kurā manu personīgo brīvību lemt un rīkoties pēc mana saprāta un vēlēšanās var ierobežot tikai, lai citi līdzcilvēki varētu realizēt savas tiesības, nav vairs tādas. Ir vajadzīga nopietna reforma - aizstāt visus nenormāli biezos aizliedzošo un ierobežojošo likumu sējumus ar "atļauto" sarakstu, kas būs nesalīdzināmi īsāks un pārskatāmāks. Pie viena vienkāršosies likumdevēju darbs, nevis izgudrojot jaunus aizliegumus, bet vienkārši izsvītrojot attiecīgos pantus.

Viestards
pirms 6 gadiem
Pareizi vajadzēja būt - "Ko vēl atļaut"
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!