Komentē
0

Ir noskaidrots interneta žurnāla "Satori.lv" skolēnu ilustrāciju konkursa otrā ceturkšņa uzvarētājs, kas savā īpašumā iegūs "Lattelecom" sarūpēto planšetdatoru – tā ir Klinta Purple, kas mācās Bebrenes vispārizglītojošās un profesionālās vidusskolas 12. klasē. Klinta konkursā piedalījās ar videodarbu, kas ilustrēja Agneses Loginas rakstu "Kas slēpjas aiz "Oskaru" zelta?". Otrā ceturkšņa finālā līdzās Klintai bija iekļuvusi arī Jeļizaveta Ostrovska un Laura Alpe.

Komentējot savu darbu, Klinta raksta: "Kad lasīju šo publikāciju pirmo reizi, tā man bija aktuāla saistībā ar drīzumā gaidāmo "Oskara" pasniegšanas ceremoniju, kā arī interesants šķita autores "rokraksts" un viedoklis, tāpēc izvēlējos to atspoguļot video formātā."

Joprojām ikviens 7. – 12. klases skolēns, kurš lasa interneta žurnālu "Satori.lv", līdz katra mēneša pēdējam datumam var iesūtīt savu ilustrāciju kādai no interneta žurnāla publikācijām un iegūt balvā planšetdatoru. Konkursa dalībniekam ir jāizvēlas jebkurš interneta žurnāla "Satori" publicētais raksts neatkarīgi no tā žanra – recenzija, prozas darbs, dzejoļu kopa, komentārs, intervija u.c. – un jārada ilustrācija izvēlētājai publikācijai. Ilustrācijas var būt radītas jebkādā tehnikā – tā var būt fotogrāfija, zīmējums, gleznojums, līmējums, kolāža, videodarbs u.c.

Konkurss tiek rīkots sadarbībā ar "Lattelecom", kas nodrošinās uzvarētāju balvu fondu. Kopumā konkursa norises laikā planšetdatorus saņems četru labāko darbu autori, bet vismaz 12 autori saņems veicināšanas balvas.

Konkurss noslēgsies 2014. gada 1. novembrī. Pēdējie darbi var tikt iesūtīti līdz 2014. gada oktobrim. Konkursa noteikumi pieejami šeit.

Otrais planšetdators

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!