Gatis Saulevičs
pirms 6 gadiem
"Pieļauju pat, ka lielākā daļa no ļaužu miljoniem, kas aplūko kārtējo smieklīgo video vai grūtsirdīgi nopūšas pie kārtējās aizkustinošās bildītes, ar kaķiem (un to izkārnījumiem) ikdienā nemaz nesaskaras un nav saskārušies" - drosmīgs pieļāvums. Tikpat labi var diezgan droši pieļaut, ka lielajam vairumam no tiem, kuriem nerodas saasinātas emocionālas reakcijas uz visu, kas kaut attāli atgādina kaķa attēlu, nav bijusi ilgstošas kopdzīves ar kaķi pieredzes.

nahimovs
pirms 6 gadiem
lielākā daļa mājās mīļuļu turētāju neapjēdz savas attiecības ar suņiem, kaķiem. Laucinieki suņus, kaķus turēja praktiskām vajadzībām, mūsdienās ļoti viss mainījies.
Par to ir laba grāmata Some we love, some we hate, some we eat. Bet tēma pavisam noteikti tiks vēl daudz un plaši pētīta, uzzināsim daudz jauna gan par sevi, gan saviem mīluļiem.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!