bagete aaaa
pirms 5 gadiem
...bet ir ļoti liela sabiedrības grupa, kas pamatoti būs pret jaunām riteņbaucēju privilēģijām. Kas juridiski ir riteņbraucējs un kā ir iespējams kontrolēt to darbības uz ceļa? Otrkārt, ņemot vērā to, cik Latvijā ir īsa riteņbraukšanas sezona, vai velosipēdu celiņu uzturēšana atmaksājas? Ir skaidrs, ka velosipēdistu celiņi šobrīd ir tukši, bet automašīnas turpina kustēties ar tiem pašiem ierobežojumiem kā vasarā.

bagete aaaa
pirms 5 gadiem
Un kā ir ar riteņbraucēju pienākumiem un atbildību? Pārvietojoties pa centru ar kājām katru dienu redzams, ka riteņbraucēji klaji pārkāpj satiksmes noteikumus, nemaz neminot tos gadījumus tuvinieku un draugu lokā kad riteņbraucēji notriekuši, bet negadījuma vietu atstājuši. Tāpat gadījumā, kurā riteņbraucējs nodara skādi automašīnai - pēc pašas pieredzes, izsauktā policija padarīt neko nevar, jo riteņbraucējs ir nepilngadīgs. Maksā nu pats. Riteņbraucēji ir visnekaunīgākā ceļu satiksmes dalībnieku grupa, kurai sniedzam tikai un vienīgi jaunas priekšrocības un sajūtu par īpašām privilēģijām, un šis viedoklis ir veidojies balstoties pieredzē. Protesti un kritiskās masas braucieni izskatās skaisti un demokrātiski, bet ir ļoti liela sabiedrības grupai
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!