Aktualitātes
25.08.2017

Jaundibinātā Rīgas cirka skola izsludina uzņemšanu

Komentē
0

Bērni un pieaugušie aicināti pieteikties jaundibinātajā Rīgas Cirka skolā, kur varēs apgūt gan cirkā, gan dzīvē noderīgas iemaņas.

Rīgas cirka skola piedāvās apgūt māku žonglēt, spēju noturēt līdzsvaru un koncentrēties, aktiermeistarības iemaņas, kā arī veiklību un labu sadarbības prasmi. Nodarbības notiks trīs blokos: bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem, kā arī ģimenēm.

Regulāras nodarbības bērniem

Sākot ar 2017. gada septembri, katru sestdienu tiks piedāvātas cirka nodarbības bērniem vecumā no 7 līdz 16 gadiem. Nodarbībās bērniem būs iespēja attīstīt savu fizisko sagatavotību, iepazīt dažādas cirka disciplīnas. Nodarbības ilgums būs 2 stundas, un to vienlaicīgi vadīs 2 pasniedzēji – grupas audzinātājs, kas pastāvīgi strādās pie bērnu fiziskās attīstības un pieaicināts treneris, kas iepazīstinās ar jaunu cirka disciplīnu.

Grupā tiks uzņemti 15 – 20 audzēkņi. Nodarbībā ietverts laiks komunikācijai ar pedagogu, iesildīšanās vingrinājumiem, vispārējās fiziskās sagatavotības vingrinājumiem, attīstošām rotaļām, disciplīnu pamatu apguvei, atsildīšanās un stiepšanās vingrinājumiem. Dažādu vecumu bērnu sadarbība atvieglos dažādu disciplīnu apguvi (piemēram, pāru akrobātika, līdzsvara disciplīnas), kā arī mazinās konkurences sajūtu starp vienaudžiem.

Dalības maksa: 10 eiro par 1 nodarbību (2 stundas) vai 30 eiro par abonementu 4 nodarbībām.

10 nodarbību cikls jauniešiem un pieaugušajiem "Iepazīsti cirka mākslu"

Nodarbības notiks katru sestdienu, un ilgs 2 stundas. Nodarbībās audzēkņiem būs iespēja attīstīt savu fizisko sagatavotību un vienlaicīgi iepazīt dažādas cirka disciplīnas. Tās vadīs 2 pasniedzēji – grupas audzinātājs, kas pastāvīgi strādās pie dalībnieku fiziskās attīstības, un pieaicināts treneris, kas iepazīstinās ar jaunu cirka disciplīnu.

Grupā tiks uzņemti 13 – 20 audzēkņi. Nodarbībā ietverts laiks komunikācijai ar pedagogu, iesildīšanās vingrinājumiem, vispārējās fiziskās sagatavotības vingrinājumiem, spēlēm, disciplīnu pamatu apguvei, atsildīšanās un stiepšanās vingrinājumiem. Tā kā daļu nodarbības laika grupa tiks dalīta 2 daļās, nepieciešamības gadījumā disciplīnu apguvei grupa var tikt dalīta pēc iepriekšējās fiziskās sagatavotības.

Dalības maksa: jauniešiem līdz 18 gadu vecumam: 10 eiro par nodarbību vai 30 eiro par abonementu 4 nodarbībām.

No 18 gadu vecuma: 1 nodarbība (2 stundas) – 20 eiro, 10 nodarbību cikls – 150 eiro. Piesakoties un apmaksājot abonementu līdz 9. septembrim – 130 eiro.

Darbnīcas ģimenēm

Nodarbības notiks 16. septembrī, kā arī 9. un 16. decembrī.

Darbnīcas ģimenēm ir neregulāras darbnīcas, uz kurām vecāki aicināti kopā ar bērniem no 3 gadu vecuma. Nodarbības ilgs 1,5 stundu, un tās vadīs 1 pasniedzējs. Nodarbību laikā vecākiem ir iespēja veikt fiziskās aktivitātes kopā ar saviem bērniem, iepazīstot dažādas cirka disciplīnas. Nodarbības noris rotaļu formā, tajās iesaistot gan bērnus, gan vecākus. Īpašs uzsvars nodarbībās likts uz uzticības veidošanu un sadarbības veicināšanu. Nodarbībās tiks izmantotas tādas disciplīnas kā cilvēku piramīdas, pāru akrobātika, žonglēšana un līdzsvara disciplīnas.

Darbnīcas ģimenēm: 7 eiro no dalībnieka, vai 5 eiro no dalībnieka, ja piedalās vismaz 3 dalībnieki no vienas ģimenes vai ja kāds no dalībniekiem jau apmeklē citas cirka skolas nodarbības.

Cirka skolas nodarbības notiek sestdienās LU Ekonomikas, vadības un biznesa fakultātē Aspazijas bulvārī 5, Rīgā. Interesenti aicināti uz atvērto durvju dienu 9. septembrī 11:30 un 14:00. Iepazīšanās nodarbība bez maksas.

Nodarbības vadīs somatikas un dejas improvizācijas pasniedzēja Madara Garklāva, horeogrāfe, režisore un pedagoģe Agnese Vanaga, veselības sporta speciālists, "Cyr Wheel" mākslinieks un uguns žonglieris Aleksejs Smolovs, kā arī žonglieris, uguns mākslinieks un austrumu cīņas mākslu treneris Dmitrijs Pudovs.

Vairāk informācijas Rīgas Cirka mājaslapā un feisbukā. Pieteikties nodarbībām iespējams šeit.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!