Aktualitātes
26.11.2019

"Jarmarkas" vietā Mākslas akadēmijā notiks "Jaunmarka"

Komentē
0

Latvijas Mākslas akadēmijas studentu darbu izstāde un tirdziņš akadēmijas telpās šogad tomēr notiks, bet ar jaunu identitāti un nosaukumu "JAUNmarka", ziņo "LETA".

"Jarmarka" bijusi ikgadēja tradīcija un un pērn notika jau 16. reizi, taču nesen "Jarmarkas" oficiālajā feisbuka lapā parādījās paziņojums, ka šogad tiks ieturēta pauze, lai meklētu jaunu darbības virzienu un atgrieztos nākamgad. Šādas pārmaiņas notikušas, jo Latvijas Mākslas akadēmijai radušās domstarpības ar līdzšinējā tirdziņa "Jarmarka" rīkotājiem, tāpēc sadarbība pārtrūkusi, pavēstīja LMA prorektors Andris Vītoliņš. "Jarmarkas" vietā stāsies "JAUNmarka", kas, līdzīgi kā "Jarmarka" citus gadus, noritēs akadēmijas telpās no 14. decembra līdz 5. janvārim.

Kā "LETA" atklāj Vītoliņš, LMA personāla un studentu vidū briedusi neapmierinātība ar "Jarmarkas" kvalitāti, un rīkotāju nevēlēšanās veikt uzlabojumus novedusi pie lēmuma sadarbību beigt, lai atjaunotu tirdziņu tā sākotnējā iecerē.

Kā norādīja Vītoliņš jaunā tirdziņa rīkotājiem būs jāiesaista tā darbībā studenti, jāuzlabo ekspozīcija un jānodrošina iespēja par pirkumiem norēķināties elektroniski.

Savukārt "Jarmarkas" organizētāji plāno ar jaunu konceptu citās telpās atgriezties 2020. gadā. Iespējams, ka nākotnē "Jarmarkā" varētu piedalīties LMA absolventi, kam šobrīd šāda iespēja liegta.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!