Aija Bindju
pirms 1 gada
Es nekad nedomāju, ka publicēšu šo ziņojumu. Notika liela lieta, kas mainīja manu pasauli. Saņēmu kredītu, veiksmīgi nomaksāju parādus. dzīve šobrīd jūtas labi. Es biju parādā, man steidzami vajadzēja naudu. Vairāki tiešsaistes uzņēmumi, ar kuriem sazinājos, nevarēja man piedāvāt naudu, jo nevarēju samaksāt apstrādes maksu. mana draudzene Emīlija mani atsauca uz [email protected], es pieteicos un parakstīju viņu līgumu ar advokātu. ja jums ir nepieciešams godīgs uzņēmums, kuram varat uzticēties, lai pieteiktos kredītam, ļoti iesaku sazināties ar [email protected]

Aija Bindju
pirms 1 gada
Es nekad nedomāju, ka publicēšu šo ziņojumu. Notika liela lieta, kas mainīja manu pasauli. Saņēmu kredītu, veiksmīgi nomaksāju parādus. dzīve šobrīd jūtas labi. Es biju parādā, man steidzami vajadzēja naudu. Vairāki tiešsaistes uzņēmumi, ar kuriem sazinājos, nevarēja man piedāvāt naudu, jo nevarēju samaksāt apstrādes maksu. mana draudzene Emīlija mani atsauca uz [email protected], es pieteicos un parakstīju viņu līgumu ar advokātu. ja jums ir nepieciešams godīgs uzņēmums, kuram varat uzticēties, lai pieteiktos kredītam, ļoti iesaku sazināties ar [email protected]

Benjamin Merrick
pirms 2 gadiem
Sveiki visiem...



Es tikai gribu ātri pateikt, ka es šodien saņēmu aizdevumu no labi reģistrētas un uzticamas aizdevumu kompānijas, un šorīt saņēmu viņu e -pastu TV reklāmā un nolēmu sazināties ar viņiem, un godam Dievam, es tikko saņēmu savu aizdevumu tagad, arī jūs vai var saņemt aizdevumu no jebkuras valsts, vienkārši sazinieties ar viņu tūlīt ([email protected])

Henio Dominik aizdevuma piedāvājums
pirms 4 gadiem
Sveiki visiem!
Es esmu Anna, šobrīd dzīvoju Valkā, Latvijā. Es šobrīd esmu atraitne kopā ar diviem bērniem, un septembrī biju nonākusi finansiālā situācijā, un man vajadzēja pārfinansēt un samaksāt rēķinus. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām gan privātām, gan korporatīvām, bet nekad bez panākumiem, un vairums banku atteicās no mana kredīta. Bet tā, kā Dievam būtu, mani ar kooperatīvu vadīja kāds Dieva cilvēks - privāta aizdevuma aizdevējs, kurš man piešķīra 80 000 eiro aizdevumu un šodien esmu uzņēmuma īpašnieks, un maniem bērniem šobrīd veicas labi, ja jums jāsazinās ar jebkuru firmu, lai nodrošinātu aizdevumu bez ķīlas, bez kredīta pārbaudes, bez parakstītāja ar tikai 2% procentu likmi un labākiem atmaksas plāniem un grafiku, lūdzu, sazinieties ar Dante Paola kungu pa e-pastu: [email protected] Viņš nezina, ka to daru, bet tagad ir tik laimīgs, un es nolēmu ļaut cilvēkiem uzzināt vairāk par viņu, un es arī vēlos, lai Dievs viņu vairāk svētītu. Jūs varat sazināties ar viņu pa e-pastu: [email protected], lai iegūtu ātru tērzēšanas zvanu vai WhatsApp / +35677926593

Paldies
Anna

Kellie Wilson
pirms 6 gadiem
Tas ir Oceanic finansējums, mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem visā pasaulē, mums ir reģistrēta un licencēta aizdevumu sabiedrība. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu rēķinus? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību? vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nopirktu dzīvokli? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus, ja jūs interesē saņemt jebkāda veida aizdevumu. E-pasts: [email protected] vai whats-app: +1(267)725-7570

maureen1
pirms 6 gadiem
Sveiki, es esmu Mrs Maureen Mārtiņš, personas aizdevums aizdevējs. Vai jums ir slikta parādu? Jūs vēlaties, lai paplašinātu savu biznesu, samaksāt rēķinus, mājas renovācija, vai arī, ja jums ir nepieciešama finansiāla palīdzība. Mēs piedāvājam aizdevumus ar procentu likmi 2% līdz privātpersonām un uzņēmumiem saskaņā ar noteikumiem un nosacījumiem, ir saprotama.
sazinieties ar mums pa e-pastu:
([email protected])
MAUREENMARTNSLOANIRM

Indrikis Slava
pirms 6 gadiem
Sveiki, dārgie snobi! Laikam jums drosmes pietrūkst, lai padalītos ar savu pieredzi, vai saviem slēptākajiem sapņiem! No normāla vīrieša pozicijām varētu teikt, ka esat vai nu impotenti, vai kaut kāda mistiska sajūta par reputāciju un karjeru Jums liedz pateikt to, ko gribētos!
Vai Jums neliekas, ka darbs ir reāls? Par reālajām lietām, kuras pastāv? Labi, nezinu, vai tiešām reāls sīkumos. Bet no sevis saku, ka tas tā notiek! Ja ne tieši, tad līdzīgi šajā laikā! Kas ir literatūra? Tai ir gradācijas (manā izpratnē) - dokumentālisms tiešs, dokumentālisms izskaistināts, dokumentālisms tikai autora pretenciozās izpratnes izpausts, kur autors mēģina attaisnot sevi, un mēģina manipulēt ar citiem! Tad ir romantisms (atkal tikai autora sajūtu izpausme). Dzeja, kas ir pilnīga personisko sajūtu paudēja, kaut vai citiem kas!!! Droši vien kāds papildinās manas nepilnības uzskaitījumā...
Bet labi. Man vienkārši patreiz kauns par Jums! Ka vienkārši nevarat atklāties, vai vispār neizprotat dzīvi kā tādu, saglabājot profesora seju un statusu, vai izvēlaties nosodīt savas reputācijas labā, kad to patiesībā negribētu darīt....

Jalle
pirms 6 gadiem
Asprātīgs teksts sieviešu žurnālu tradīcijās. Konkrētai auditorijai noteikti ļautu identificēties un pasmieties pašiem par sevi. Traucē tā raibā, blīvā valoda, jo dialogi liekas pārspīlēti un stilistiskās figūras nav vienotas, pazūd burzmā.

Celina Hernandez
pirms 6 gadiem
Halo,
Ini adalah untuk memberitahukan masyarakat umum bahwa Nyonya HENRIETTA FERNANDO, reputasi pemberi pinjaman kredit swasta telah membuka peluang keuangan untuk semua membutuhkan bantuan keuangan. Apakah Anda membutuhkan pinjaman mendesak untuk melunasi hutang-hutang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman modal untuk meningkatkan bisnis Anda? Apakah Anda pernah ditolak oleh bank dan lembaga keuangan lainnya? Tidak terlihat lagi, karena kami berada di sini untuk semua masalah keuangan Anda. Kami memberikan pinjaman pada tingkat bunga 2% untuk orang, perusahaan dan masyarakat dengan cara yang jelas dan mudah dipahami, syarat dan Ketentuan.
Tidak ada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin.

Email kami di: ([email protected])

Vladis Spāre
pirms 6 gadiem
Kur Tu biji agrāk? Par vēlu lec ar pliku dibenu uz ecēšām! Jau iepriekšējā komentārā visu, ko gribēju, par tēmu pateicu.

Vladis Spāre
pirms 6 gadiem
Atvainojos Jums, ka paņirgājos, nosaucot Jūs par iespējamo autoru. Neesmu gan pārliecināts, ka Jūs atvainosieties tiem lasītājiem, ieskaitot mani, kuri vēl pagaidām saprot vārda "proza" īsto nozīmi. Lai nu kā, šādus sacerējumus varētu likt rubrikā "Viegla lasāmviela", "Tauta raksta", "Humors un satīra" vai kā līdzīgi. Bet ne prozas nodaļā. Tāpat nebūtu slikti, ja vien finanses atļauj, pieņemt darbā pieredzējušu prozas konsultantu, jo es saprotu, ka ar visu lielo darba apjomu vienkārši netiekat galā, par ko netieši liecina šī publikācija.

Vladis Spāre
pirms 6 gadiem
Es jau saprotu, ka Jūs kā pastāvīgs šī portāla autors un honorāru saņēmējs metaties aizstāvēt savējos, cenošoties novirzīt diskusiju muļķībās. Bet nu tomēr nebūtu slikti no jociņiem atgriezties pie tēmas - vai uzskatāt šo Līgas Bezdelīgas darbu par publicēšanas vērtu portālā, kas pozicionē sevi kā kultūras portāls?

Vladis Spāre
pirms 6 gadiem
Loģikas kļūda, Vatson! Ja autors būtu Spāre, tad viņš šo grafomāniju nekritizētu. Bet vispār, ja nopietni, būtu jāsāk atklāta diskusija par Latvijas kultūras mediju redaktoru darba kvalitāti. Diemžēl nestādos priekšā, kas varētu būt diskutētāji, jo autori nevērs muti ne sitami bailēs zaudēt iespēju nopelnīt honorārus.

Vladis Spāre
pirms 6 gadiem
Vai tik pats Ilmārs Šlāpins, salasījies Bolanjo "Mežonīgos detektīvus" /kas ir lielisks darbs/ un paslēpies zem Bezdelīgas spārna, neiemēģina roku minetu aprakstīšanā. Nez kāpēc pēc tekstūras liekas /kaut gan, iespējams, kļūdos/, ka autors ir vīrietis. :)

Vladis Spāre
pirms 6 gadiem
Paskatījos "kontaktos" -- izrādās, ka aicinu atlaist Šlāpinu, jo literatūras nodaļas vadītāja štatā nav. Maz cerību uz pašatlaišanos, jo pats sev kungs un portāla saimnieks, turklāt ālēties par valsts, jeb precīzāk, nodokļu maksātāju naudu var pilnīgi nesodīti. Nedomāju, ka kaut kas tāds ietu cauri kādā nopietnā privātā izdevniecībā vai literārā žurnālā. Vispār jau grafomānijas uzplaukums kā tāds nav autonoms process. Grafomāni bija arī senāk, tikai tos pie vārda nelaida profesionāli redaktori. Bet mūsdienās ir katastrofāli pazeminājies redaktoru līmenis, līdz ar to slieksnis publikācijai ir nokrities zemāk par grīdas līsti. Tas pats diemžēl attiecas arī uz korektūru, jo masu mediji ir drukas kļūdu pilni. Varu tikai atkārtot -- dzīvojam profesionālu diletantu laikmetā.

Vladis Spāre
pirms 6 gadiem
Jau sen esmu pamanījis, ka satori literatūras sadaļa atgādina dzeramā ūdens caurules apvienojumu ar kanalizācijas cauruli, kas patiesībā ir mana metafora visam internetam kā tādam. Literatūras sadaļā kopā ar lieliskiem prozas darbiem juku jukām tiek publicēti visādi mēsli, tā teikt, bez atlases, ja vien par atlasi nesauc šo opusu ienākšanas kārtību redakcijā. Tas ir iemesls tam, kāpēc neesmu piedāvājis savu prozu šim portālam, jo man nav ne mazākās vēlmes atrasties vienā kompānijā ar visādu kalibru un nokrāsu grafomāniem. Diemžēl "Latvju Teksti", kas bija nopietns literārs izdevums un kurā es publicēju savus stāstus, ir aizgājis pa skuju taku, tagad publicējos "Jaunajā Gaitā", bet satori kā literatūras platforma manās acīs zaudējusi jebkuru cieņu. Par citām sadaļām neko sliktu nevaru teikt, bet literatūras gals ir totāla katastrofa.

Vladis Spāre
pirms 6 gadiem
Starp citu, es savulaik biju erotisko žurnālu "Laterna" un "Pantera" izdevējs, arī tajos šis gabals netiktu nodrukāts, jo literāri ir pārāk vājš. Tā vien izskatās, ka latvju kultūras laukā bijā jānāk lauku filozofam Šlāpinam, lai nograutu jebkuru izpratni par to, kas ir un kas nav literatūra. Mans visai skumjais secinājums: dzīvojam profesionālu diletantu laikmetā.

Vladis Spāre
pirms 6 gadiem
Man nav iebildumu pret šo gabalu kā tādu, internets ir pilns ar šāda līmeņa tekstiem, un satori, kā rāda dzīve, nav izņēmums. Man ir iebildumi, ka kaut ko tādu liek prozas nodaļā, jo man jāatkārtojas, no prozas tajā nav ne smakas! Tur nav arī nekādas tā saucamās uzdrīkstēšanās un cīņas pret dubultstandartiem, jo tie laiki, kad sekss bija tabu literatūrā ir sen pagājuši. Lai Šlāpins liek šādas domu pērles pie sevis filozofijas nodaļā, ja viņam šķiet svarīgi "neierobežota radošuma" apstākļos laist pie vārda teju katru nevarīgu grafomānu.

Vladis Spāre
pirms 6 gadiem
Pēc šādas publikācijas prozas nodaļas redaktors nekavējoties jāatlaiž kā neatbilstošs ieņemamajam amatam. Un te nav runa par to, ka kādam būtu pretenzijas pret seksa ainām, bet gan par to, ka tā nav literatūra. Jūs degradējat pašu literatūras jēdzienu, publicējot šādus mēslus. Tas ir apkaunojoši! P.S. Ja Jūs to nesaprotat, tad pašam laiks pensijā.

Circus Maximus
pirms 6 gadiem
Klau, ko nu cepies te nedēļas garumā...vai tiešām nav nekā cita, ko darīt? Turklāt šeit apspriežamais daiļdarbs pa lielam būtu izsakāms ar formulu NS+1/4C, kurs NS - teksts ar nosaukumu ''Neprāta šarms'', bet C - gadsimts. T.i., kāds Vladim labi zināms teksts, koriģēts ar ceturdaļgadsimta laikā akumulējošos vecuma (attiecīgi fizioloģiskas impotences un sociālas atstumtības) koeficientu.

Circus Maximus
pirms 6 gadiem
Vai tik nav no ''Žirafes'' pārkopēts?

Marta avens
pirms 6 gadiem
Dīvaina Tev loģika.
Tad jau uz ielas vemjošs cilvēks arī uzskatāms par mākslas performanci, jo tak neatstāj vienaldzīgu!

Marta avens
pirms 6 gadiem
Šis galīgi neievibrē.
Divu samākslotu kompleksu mocītu indivīdu samākslots attiecību tēlojums samāksloti izdomātā "rituālā".

Jānis Melnis
pirms 6 gadiem
Ak, ziedošie diletantisma klāni, ar infantilisma rasā mērcētajām grafomānijas vīgriezēm, jums mūžam būs plaukt un savu nekultivēto pirmreizības aromu pār literatūras alcējiem izplatīt ...
Izskatās, ka kādā no Latvijas bērnu namiem (interesanti kurā ?) tikko noslēgusies "literārā akadēmija", un vidējā vecuma grupā (13-15 g.) "veicināšanas balvu" (kas tiek piešķirta 4.- 6. vietai) saņēmušais darbiņš nopublicēts "Satori". Apsveicami ! Ir ārkārtīgi no svara, lai jaunajiem censoņiem, kuriem ir interese par darbošanos literatūras druvā, būtu jau uzirdināts lauks (par kādu kalpo "Satori"), kurā dēstīt savu literārā talanta sēklu, lai pēcāk ievāktu jo brangu ražu ... Te jaušams īsts briedums, un jauncelsmes gars, kultūrtautai piemītošs darba spars, ik talants tiks piecelts un spēcināts (!), latviskā dailē spodrināts, "Satori" Saulvežu tapināts ! Ik ģēnijs spēs vizēt kā laukakmens !
P.S. Ja nopietni, tad piekrītu Vladim Spārem - darbs netiktu cauri atlases sietam, lai tiktu nopublicēts "Žirafēs" , "Panterās", "Sensācijās", "Princesēs" un tml. izdevumos.

akmens
pirms 6 gadiem
Man patīk, ka autore sadumpojās pret dudultstandartiem mūsu dzīve. Lielais fraņču dzejnieks Pols Valeri rakstīja - kad es skatos tusiņā uz dāmu, tērptu sniega baltā kleitā un bagātīgi rotātu ar briljantiem, es iedomājos, ka viņa arī mēdz sēdeēt uz poda tualetē.
Viens Anglijas valstsvīrs teica jaunam censoņam - jums vajādzēs ļauno padarīt par labo. Uz jautājumu, kāpēc labo var iegūt tikai no ļaunā, Vinstons Čerčils atbildēja - vairāk, no kā labo darīt, nav.
Veiksmi!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!