Aktualitātes
30.11.2014

Jānis Joņevs droši pretendē uz titulu Gada Eiropas cilvēks Latvijā

Komentē
0

Eiropas kustība Latvijā jau septiņpadsmito gadu nosauks Gada Eiropas cilvēku Latvijā, kas tiek noteikts ar sabiedrības balsojumu. Šis tituls tiek piešķirts cilvēkam, kurš ar saviem darbiem devis vislielāko ieguldījumu Latvijas vārda popularizēšanai Eiropā un Eiropas kopējo vērtību integrēšanai Latvijā.

Šobrīd ir noskaidrots vislielāko balsu skaitu ieguvušo pretendentu Top10, un to vidū iekļuvis arī "Satori" autors, rakstnieks, Latvijas Literatūras gada balvas par spilgtāko debiju ieguvējs un Eiropas Literatūras balvas ieguvējs Jānis Joņevs.

Ar viņu konkurē: animācijas filmu režisore Signe Baumane, komponists Mārtiņš Brauns, bokseris Mairis Briedis, Eiropas Savienības komisārs un Eiropas Komisijas viceprezidents Valdis Dombrovskis, skeletonists Martins Dukurs, Eiroparlamenta deputāti Sandra Kalniete un Artis Pabriks, Latvijas Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, kā arī festivāla "Positivus" rīkotājs Andis Zusts.

Piedalīties aptaujā un nobalsot par Jāni Joņevu ir iespējams līdz 15. decembrim šeit.

Iepazīties tuvāk ar pretendentu varat, noskatoties mūsu sarunu pirms LaLiGaBas balvas saņemšanas:

Interneta žurnālā "Satori" varat lasīt Jāņa Joņeva stāstus "Telefons" un "Vārds", kā arī viņa agrīnos darbus "Poēzija un īstenība" un "Kāda XIX gadsimta kultūras interesanta detaļa".

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!