JJ
pirms 4 gadiem
Burkānus, arī kafiju varbūt izaudzēs paši, bet kurš uzbūvēs un uzstādīs pieminētos saules paneļus? Un kurš skolos bērnus, ārstēs slimos, labos zobus? Saules paneļi - tikai apgaismojumam vai elektriskajām kafijas dzirnaviņām arī?:)
Mēģinājumi aiziet dzīvot mežā bijuši simti, ja ne tūkstoši, taču sekotāju nav daudz. Kādi cilvēki nesaprašas, ne?:)

Iespējams, padzīvošana mežā (džungļos) ir efektīvas zāles konkrētam cilvēkam konkrēta gadījumā. Taču būtu dīvaini, piemēram, ja nervu slimniekam izrakstītās zāles ieteikt ēst visiem.

Inta Santa
pirms 4 gadiem
Pirmo reizi tiešām par šo izlasīju 2004.gada View. Un ilgi nebija jāgaida, kad izvēlējos izkāpt no "lielpilsētas krustojuma". Krietni vēlāk nokļuvu arī paradīzei līdzīgā vietā - Findhornas ekokopiena. Tepat- Eiropā. Jau vairāk kā 40 gadus. Kopiena ar vismazāko oficiāli aprēķināto "pēdu". Rekomendēju iepazīt

Andis Kalviskis
pirms 4 gadiem
Un britiem ir speciàlas firmas, kuras palīdz cilvēkiem, kuri augstos amatos un izdeg, pazust no ierastās vides. Tikai nedrikst but parādi un krimināls....cilvēks pēc tam laimīgi mazgā traukus mazā kafejnīcā Brazīlijas pludmalē...

Ieva Vilciņa
pirms 4 gadiem
Aizbrauc uz Rainbow. Tur ir skaisti.

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
jā un ikdienā pietrūkst skaistums savstarpējās attiecībās
Man darbā ik pa laikam notiek tikšanās ar sadarbības partneriem,klientiem. Es domāju - kas ir noticis - es esmu vecāka un neglītāka un vai vienkārši viena sagadīšanās pēc otras? Atnāk - labdien - visu nober un uz redzēšanos - pat nepagūstu sveicienam roku pasniegt.
Braucu tramvajā - kāda meitene skaļi stāsta savam puisim , kā šodien viņu cilvēki ir izbesījuši, jo viņai ir mēnešreizes un viņa ir nervoza, bet neviens to negrib saprast, tik lūrot viņai virsū. Un es palūrēju - lai saprastu - vai tik man nav dzirdes halucinācijas.
Pa ceļam uz mājām es eju gar bērnudārzu , vakardien man nāk pretī māmiņa ar diviem bērniņiem - apmēram 5 gadus veca meitenīte un 2 - 3 gadus vecs puisītis. Zēns iepleš rociņas un nāk man tieši virsū. Es pieliecos, mēs sasveicinamies. Viņš pieglauž man savu vaidziņu, es viņam noglaudu galviņu. Tad es izstāstu kā mani sauc, ka es eju mājās. Bet puisītis parāda uz savu māmiņu un ceļu, kurš viņam jāiet. Ezotēriķi saka, ka uz pasaules pilnīgi nekas nenotiekot tāpat vien. Varbūt vienkārši biju nopelnījusi skatienu un glāstu - to pašu par kuru reiz skaisti uzrakstīja Melgalvs un nodziedāja Pērkons

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Es domāju,ka ir daudz sliktāk. Veģetatīvo distoniju var izārstēt, var dzīvot pat ar neārstējamām slimībām un ilgi dzīvot.
Nevar ietekmēt klimata izmaiņas un kā izrādās Latvijā - nevar pat samazināt , nerunājot ar izskaušanu - korupciju.
Nabadzība, elementāra tiesiskuma trūkums saēd mūsu sabiedrību kā vēzis organismu.
Tikko bija saeimas vēlēšanas - vienīgā laime , ka GOBZEMS netika par premjeru un mēs varam pamosties Latvjā nevis gomzemlandijā , gandrīz jāsaka , ka iecēla jauno prezidentu - vēl cerības ir, ka kaut kas būs - kaut gan - ja par valsts prezidenta ārštata padomnieku vēsturiskās atmiņas un piederības jautājumos ieceļ pēc partijas piederības, nevis profesionalitātes - tad tās ceribas samazinās


https://www.bbc.com/news/world-europe-48945821
Six tourists have been killed and at least 30 other people injured in a violent storm that swept across a region of northern Greece.

Gale-force winds, heavy rain and hailstorms lashed Halkidiki, near the city of Thessaloniki, late on Wednesday, officials say.

Sunflower W
pirms 4 gadiem
Man bija veģetatīvā distonija četrus gadus un neviens ārsts to neidentificēja, laikam tai laikā medicīna līdz tam nespēja aizdomāties. 

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
nu man pirms gadiem 20 - un es nepaspēju visu izstāstīt, kad vietējās ambulanes fedšerīte uzreiz pateica - Veģetatīvā distonija. Man ta izpaudās tā, ka vienā normālā vakarā - nolikos slipi gultā un sirds vārda tiešā nozīmē lieliem soļiem pa muti laukā. Absolūti nesapīgi - bet pārbijusies pierāvos sēdus. Sēžu un gaidu - kas tālāk .... nekas . Laižos slīpi un atkal - dipada dapada - sirds pa muti tikpat kā laukā. Novingroju nakts lielāko daļu un iemigu tikai pret rītu. Tad uzreiz pie feldšerītes. Viņa nosūtīja arī pie kardiologa -lai izslēgtu varbūtības. Manā klātbūtnē tas kardilogs piezvanīja Ilgas kundzei un izlamāja viņu diezgan nesaudzīgi.
Tad feldšerīte man pateica,ka šī esot to cilvēku slimība, kuri nedabonot to, ko gribot un ka praktiski to nevar izārstēt citādi, ka vai nu jāmaina dzīve vai gribēšanas un dabūšanas proporcijas.
No zālēm, ko viņa man izrakstīja man iekrita acis un nošļuka palkstiņi, un 27 vai 28 gadu vecumā es pēkšņi izskatījos kā pamests medību taksis. Ne atsacīšanās no sapņiem un ilgām, bet šausmas par pašas izskatu mani izārstēja mēneša laikā. Sāku ar to, ka samazināju devu pakāpeniski -vārda tiešā nozīmē - ripiņu rubināju pa daļām vien. Tad protams, centos sevi iedvesmot, ka nav ko skumt un ņaudēt - nu vispār - vēl šo to dzīvē pamainīju.
Es labi saprotu, ka visiem neder viena recepte - un tomēr - arī par VD var teikt Zālamana vārdiem - Un arī tas pāries ....

Sunflower W
pirms 4 gadiem
Kaut kur lasīju, ka veģetatīvā distonija liecina par ļoti lielu egocentrismu, savā ziņā varu piekrist. Man palīdzēja absolūta koncentrēšanās uz “šeit un tagad”, ko vislabāk var sasniegt dabā vai lietās, kas interesē visvairāk 

Rūdolfs
pirms 4 gadiem
Kaut Maximas pārdevējas spētu pakāpties nost no sava ikdienas skrējiena, lai saprastu, cik tālu no dabas ir šī viņu sēdēšana pie kases. Un šie neskaitāmie maisiņi noteikti nenāk par labu jau tā trauslajiem akvatoriju biotopiem...

M Jansone
pirms 4 gadiem
+1
Tā vietā, lai domātu, kā palīdzēt nabadzīgajiem un marginalizētajiem, mēs vnk nopirksim lauku mājas un baudīsim lēno dzīvi. Hipsteru kreisums.

Sunflower W
pirms 4 gadiem
Burvīgs raksts, īstajā laikā vismaz man, paldies :)

Andis Kalviskis
pirms 4 gadiem
Un pie izštepselēšanas sajūtas nonāk visi, agrāk vai vēlāk. Būt harmonijā ar māti Zemi un sevi un tad apkārtējiem - pieaugoša tendence...
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!