Aktualitātes
23.03.2018

Izsludina pieteikšanos dalībai Rīgas Zīnu festivālā un zīnu konkursā

Komentē
0

Otrais Rīgas Zīnu* festivāls šogad notiks no 25. līdz 27. maijam Ģertrūde ielas teātrī. Tā centrālais notikums ir starptautiska mēroga zīnu izstāde-tirgus, kurā aicināti piedalīties autori, autoru kolektīvi, organizācijas, kas nodarbojas ar pašizdokļu jeb zīnu veidošanu un publicēšanu.

Rīgas Zīnu festivāla radošā komanda aicina autorus pieteikt dalību zīnu konkursā un festivālā. Tāpat ir iespējams iesniegt izdevumus otrajam Rīgas Zīnu festivāla zīnu konkursam. Darbi būs apskatāmi festivālā, un trīs labākie saņems vērtīgas balvas.

Konkursā var piedalīties profesionāli un pieredzējuši mākslinieki, ilustratori, tāpat arī zīmēšanas amatieri, mākslas studenti un jauni talanti. Zīna saturam nav tēmu vai stilistikas ierobežojumu. Arī formāta ziņā ierobežojumu nav. Zīns var būt drukāts uz vienkārša lāzerprintera,  digitāldrukā vai sietspiedes drukā, vai jebkurā citā grafikas tehnikā, vai arī zīmēts ar roku vienā eksemplārā.

Šogad Rīgas Zīnu festivāls noris jau otro reizi. Tā ietvaros notiks zīnu izstāde-tirgus, tiks īpaši radīti jauni Latvijas mākslinieku autorizdevumi, notiks diskusija par pašizdošanas pieredzi Eiropā, būs iespējams apmeklēt mākslinieku Annas Heifišas (Vācija), Palefroi (Francija), Rasas Pavilones (Latvija), Semija Smita Sammy Smith (Francija) izstādes.

Pieteikuma anketa ir atrodama šeit. Vairāk informācijas par Rīgas Zīnu festivālu, zīnu konkursu un dalību festivālā var atrast festivāla vietnē.

*Zīns (saīsinājums no angļu "magazine" — žurnāls) visbiežāk ir mazas tirāžas, neliela formāta žurnāls, kuru publicē pats satura autors.

 

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!