Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
starp citu - Rūdolfa Blaumaņa Nāves ēnā - šo noveli paši ārzemnieki - briti un vācieši - saviem literārajiem spiegiem piepalīdzot - paši atrada un paši iztulkoja un izdeva - par vācu izdevumu "točno" nodokļu maksātāji nemaksāja.
Domāju, ka filma arī varētu noiet pa Eiropas TV un NETFLIX - ekrāniem, ja vien kāds entuziasts to piedāvātu - tur jau laikam citas autortiesības ...

Un tad vēl- satori - uzrakstiet - kā tur savu karjeru sāka un turpina - jaunais vācu literatūras ģēnijs - Benedikts Vels ? Nez ar mūsu Kasimu pa Barselonu pat vienā laika paralēlē nav darbojušies?

Nu labi - ko tur daudz .... kā ir tā jādzīvo ....

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Es vairāk uztraucos nevis, ka mūs neatpazīs ārzemju grāmatnīcās vai izstādēs, es vairāk uztraucos - nu labi - neuztraucos, bet vajadzētu, ka latviešu rakstniekus neatpazīst un nelasa Latvijā.

Lūk, nolēmu ieiet LALIGABA mājas lapā un izlasīt - par ko tad katram no laimīgajiem to balvu iedeva
- nu nav - Debess Vissvētā - nu nav - http://laligaba.lv/index.php/lv/nominacijas/2019-gads - ne vārda par uzvarētājiem ne kāpēc viņi tādi ir - vai atkal nauda pietrūka, vai tomēr interese?

Lūk, mana nopietna problēma ir, ka nespēju izmest vecus žurnālus - Debess lieciniece, ka valsi manā dzīvoklī griezt nav kur - ar entuziasmu ķeros klāt žurnālu kolonnai , lai to izmestu, bet protams, nenoturos un sāku škirstīt - DEKO - dota balva par - pašu veidotu dizainu - man māja vai kaut kāds tāds - un žūrija - tāpat aizņemti cilvēki, tāpat radoši un valsts ar naudu neapbērti - bet - ļoti smuki par katru uzvarētāju uzrakstījuši - kāpēc uzvarēja - kas ir tās kvalitātes, ko žūrija novērtēja

Tas nav ne godīgi, ne smuki, ne pareizi , ne likumīgi un tikumīgi , ka literāti nespēj pat tik daud zcienīt publiku , lai informētu sabiedrību

Nav jābūt asprātim, lai saprastu manu nostāju - ne eirocentu šitādiem - ne eirocentu - visu budžetu sadalītu lasītājiem

Līga Buševica
pirms 4 gadiem
http://www.laligaba.lv/index.php/lv/laureati/2019-gada-laureati

jurniece
pirms 4 gadiem
Tieši tā. Vietējās sabiedrības ieinteresēšana tradicionāli nav tik svarīga kā ārzemnieku ieinteresēšana,kaut to varētu veikt ar daudz mazāku līdzekļu patēriņu. Bet no tirgus viedokļa tas laikam ir loģiski. Ārzemju tirgū var vairāk nopelnīt. Tomēr būtu interesanti uzzināt, kur tieši aizgāja lielais peļņas pieaugums. Vai tieši šo peļņu nevarētu izmantot tālākai kontaktu attīstīšanai un dalībai izstādēs?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!