Redakcijas sleja
04.11.2013

Ieejam televīzijā

Komentē
0

Atzīmējot portāla "Satori.lv" desmitgadi, mēs esam sarūpējuši jums dāvanu – novembrī un decembrī "Lattelecom" interaktīvajā televīzijā būs vērojams "Satori" kanāls Nr. 115. Tajā esam iekļāvuši interesantākās video intervijas, kas tapušas pēdējo gadu laikā: sarunas ar mūziķiem, literātiem, māksliniekiem, aktieriem un režisoriem.

Šobrīd tajā varat noskatīties interviju ar režisoru Alvi Hermani, kas mūsu lasītāju aptaujā tika atzīts par 2013. gada ietekmīgāko Latvijas domātāju, pianistu Vestardu Šimkus, grupas "Prāta Vētra" puišiem, kinorežisora Andreja Tarkovska māsu Marinu Tarkovsku, somu akordeonistu Kimmo Pohjonenu, dzejnieci Ingu Gaili, rakstnieku Juri Zvirgzdiņu, džeza trio "Medeski, Martin & Wood" kā arī daudziem citiem. Decembrī programma mainīsies un tajā parādīsim bērnu literatūras lasījumus Baltvilka balvas pasākumā, mūsu intervijas ar bērniem, garākas sarunas ar amerikāņu dzejnieku Edvardu Hiršu un Knutu Skujenieku, interviju ar žurnāla "Rīgas Laiks" galveno redaktoru Uldi Tīronu.

Šādā veidā tiek īstenota iecere padarīt interneta žurnālu "Satori" par multimediālu platformu, kas darbotos ne tikai lasāmā, bet arī skatāmā un klausāmā formā un būtu pieejama iespējami dažādos mūsdienīgos informācijas "nesējos". Bet mērķis jau paliek tas pats – rosināt domāt un sarunāties par to, kas mums visiem ir svarīgs. Par to, kas rada un ļauj saglabāt to kolektīvās apziņas izpausmi, ko mēdzam dēvēt par kultūru.

Ilmārs Šlāpins

Ilmārs Šlāpins ir latviešu publicists, filozofs, tulkotājs, dramaturgs, dzejnieks un pasaules mūzikas dīdžejs. Brīvajā laikā dara to pašu.

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!