Foto: Ģirts Raģelis
 
Sarunas
05.10.2017

Hanuka Lorengela: Visu var mainīt

Komentē
4

Hanuka Lorengela jau vairāk nekā trīs gadus dzīvo Latvijā, ir strādājusi Lietuvā un Latvijā par sociālo darbinieci un brīvprātīgo, rūpējoties par prostitūcijā iesaistīto sieviešu aizardzību, radījusi grāmatu "Pilsētas puķes" latviešu un angļu valodā, kurā komiksa formā atspoguļo savu pieredzi un cilvēku tirdzniecības upuru stāstus. Mēs tikāmies ar Hanuku, lai parunātu par dzīvi Latvijā, iespējām ierobežot prostitūciju un to, kāpēc multikulturālā sabiedrībā uzvarētāji ir visi. Intervēja Ilmārs Šlāpins, video: Ģirts Raģelis.

Projekts "Latvija dažādās valodās" īstenots sadarbībā ar biedrību "Latvijas Pilsoniskā alianse" un Kultūras ministriju projekta "Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialogu jomā" ietvaros. Projekta finansējuma avots ir Latvijas Republikas valsts budžets.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
4

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!