Aktualitātes
11.07.2019

Grupa "Metallica" izdos grāmatu bērniem

Komentē
0

"Metallica" nākusi klajā ar pārsteidzošu jaunumu – 26. novembrī tirdzniecībā nonāks tās veidota grāmata bērniem ""Metallica" ābece" ("The ABCs of Metallica").

Amerikāņu smagā metāla grupas, kuras kontā ir tādas dziesmas kā "Leper Messiah", "Harvester of Sorrow" un "My Friend of Misery", debija bērnu literatūrā ir daļa no "Metallica" labdarības fonda "All Within My Hands" aktivitātēm, kas atbalsta izglītību un cīnās pret badu.

""Metallica" ābece", kas tapusi sadarbībā ar rakstnieku Hoviju Abramsu un ilustratoru Maiklu Maklīru, iepazīstinās mazos fanus ar grupas darbības vēsturi. "Grāmata iekļauj gan dziesmu vārdus, gan ilustrācijas, un atskatās uz grupas vēsturi no A līdz Z. Katrs alfabēta burts izceļ kādu pieturpunktu mūsu ceļojumā no "Garage Days" līdz "Master of Puppets", un grāmatā lasāmi arī dažādi jautri fakti par mums," grupa raksta savā mājaslapā.

Pašlaik "Metallica" devusies pasaules tūrē un 18. jūlijā uzstāsies tepat kaimiņos, Rādi lidostā Tartu. Grupas jaunākais albums "Hardwired … to Self Destruct" – desmitais "Metallica" 38 gadus ilgajā pastāvēšanā – iznāca 2016. gadā un tika pārdots piecos miljonos eksemplāru, iegūstot arī "Grammy" nomināciju.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!