Aktualitātes
01.04.2019

Grupa "The Bad Tones" laiž klajā debijas albumu "Deu Hongi Togios"

Komentē
0

Latviešu psihedēliskā roka grupa "The Bad Tones" izdevusi Hāgā tapušu debijas albumu "Deu Hongi Togios". Albums ir pieejams tikai vietnē "Youtube", tā producents ir Jaspers Rass (Jasper Ras).

"Mūsdienu cilvēka dzīvesveids ir pārlieku ātrs un piesātināts, lai atvēlētu laiku mākslas un mūzikas baudīšanai. Ņemot vērā šo atziņu, esam pievērsušies jaunam mūzikas kompozīcijas virzienam – "la musique intemporelle", kam šobrīd liela nozīme rietumu mūzikas attīstībā. Esam pārliecināti, ka nākotnē šis kompozīcijas virziens kļūs par mūzikas patērēšanas standartu, tāpēc šis albums ir tikai priekšvēstnesis mūsu turpmākajai radošajai darbībai," tā par albumu stāsta grupas dalībnieki.

"La musique intemporelle" aizsācēji ir tādi slaveni mūziķi kā Jakobs Marinterhauss (Jacob Marinterhuis), Mārtins Fo (Martin Faux), kā arī plaši pazīstamais spāņu komponists Hosē Spanati (José Spanatti), raksta mūziķi, uzsverot, ka šādas mūzikas mērķis ir aicināt cilvēkus pavadīt laiku produktīvi un pēc iespējas koncentrētākā veidā.

"The Bad Tones" pirms nosaukuma maiņas bija pazīstami kā "The Pink Elephant". Grupas sastāvā ir Edvards Broders (ģitāra, vokāls), Rūdolfs Ozols (ģitāra, vokāls), Alberts Levics (ģitāra, vokāls) un Kalvis Sležis (bungas). Grupas dalībnieki pašlaik nododas studijām Nīderlandē un Latvijā, paralēli plānojot koncertsēriju šī gada vasarā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!