Foto: Unsplash.com.
 
Aktualitātes
30.03.2022

Grāmatnīcā "Robert's Books" atvērts intīmpreču veikals

Komentē
0

Grāmatnīcā-kafejnīcā "Roberts' Books" turpmāk varēs iegādāties ne tikai intelektuāli stimulējošas preces – kopš marta telpās iekārtojies arī intīmpreču veikals "The Gray Area".

Grāmatnīcas plauktos starp grāmatām angļu valodā tagad atrodamas arī visdažādākās seksa rotaļlietas, kuras var gan apskatīt, gan iegādāties, iepriekš piesakoties privātam apmeklējumam vienatnē, divatā vai kopā ar draugiem.

"Pasaulei šobrīd visvairāk nepieciešama mīlestība. Un mīlestība sākas ar mīlestību pret sevi," iepazīstinot ar veikalu, saka "Robert's Books" un "The Gray Area" īpašnieks Edgars Lielausis, kura vadītais veikals līdz šim neuzkrītoši darbojās Jeruzalemes ielā.

"Grey Area ir telpa, kas radīta gan tiem, kas tikai sāk sevi iepazīt, gan tiem, kas nerimstoši meklē jaunas kaislības un maiguma dimensijas. Mūsu piedāvājums ir vērsts uz katra klienta individuālajām vēlmēm, tai pašā laikā veidojot drošu un diskrētu vidi dialogam, sajūtu izpētei un izaugsmei," teikts veikala mājaslapā.

Pirms došanās uz veikalu tā piedāvājumu var apskatīt arī mājaslapā, bet pieteikties apmeklējumam iespējams šeit.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!