Kellie Wilson
pirms 6 gadiem
Hello skatītāji

Tas ir Oceanic finansējums, mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem visā pasaulē, mums ir reģistrēta un licencēta aizdevumu sabiedrība. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu rēķinus? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību? vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nopirktu dzīvokli? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus, ja jūs interesē saņemt jebkāda veida aizdevumu. E-pasts: [email protected] / [email protected] vai whatsApp: +1(267)725-7570

Edge
pirms 6 gadiem
p.s.s.
Tā tas biežāk ir dzirdams NY: What's your business ( get a real job = get a real business ) ?

Edge
pirms 6 gadiem
Ja kāds mūsdienās savus darba uzdevumus (normu) par 160% izpilda, bet atalgojumu tikai par 100% saņem, tad tiešām jāsecina, ka PSRS laikos marksistu piesauktais "Atbrīvotais darbs" nav bijis tukša izdoma? Jebšu Richard Brooke uzdarbojās biznesā, kurā netikai darba ražīgums par 160% pārsniedz ES vidējo, bet arī atalgojums par 1600% ES vidējo? Reizēm jau netikai tirgus "neredzamo roku" (A.Smits), bet "neredzamo darbu" kāds ziņkārīgais padara redzamu: " Bez Tabu
Latvijā atklāta kārtējā marihuānas audzētava, šoreiz zaļo brīnumaugu audzēja Ogres novadā. Kurš Latvijas novads ir ražīgākais marihuānas audzēšanā? " http://www.tv3play.lv/play/270968/


Edge
pirms 6 gadiem
What's you business? -, jeb " Kā Amerikā saka, "nekas nenotiek, pirms kaut kas nav pārdots". ( Gundars Ķeniņš-Kings, ASV Pacifika Luterāņu universitātes profesors biznesa vadībā)
Varbūt tieši 4. maijs būtu tā diena, kad sociālantropologa kungs varētu uzrakstīt papildus nodaļu " Bizness un darbs " savam rakstam?
p.s. Tas cien. pētnieču A. Cimdiņas un I. Raubiško novērotais Latvijas laukos, kā arī A.Saulīša kunga aicinājums "tā rīkoties" man atsauc atmiņā izcilākā mūsdienu LV domātāja (Satori versija) A.Hermaņa vienu atziņu par notikušo pēc 1990.g.4.maija : " Secinājums - latviešiem visvairāk skādē tas, ka viņi nemitīgi veic divas pilnīgi pretrunīgas darbības un ir pārliecināti par abām šīm darbībām.(..) Par ko tas liecina? Nu, tā ir tāda indiāņu daba. Naivums. Latvieši neredz saistību starp ideālo un reālo pasauli. " ( 'Latvieši kā indiāņi', IR.lv)

malva
pirms 6 gadiem
``..latvieši neredz saistību starp ideālo un reālo pasauli``(???) Un atkal vispārināts! Jāsaka - laimīgi tie latvieši, kas nelasa mūsdienu šausmu stāstu (par mūsu zemi, valsti un mums pašiem) pārpilnos krāsainos (visbiežāk dzeltenos un sarkanos) izdevumus un veidojumus. Un jājautā, kā gan mans vecaistēvs, būdams latvietis, ieguvis ``stūrīti`` mūža meža, bija spējīgs nolīst (no vārda ``līdums``) šo stūrīti, uzcelt uz tā māju, klēti, pirti, kūti, riju, smēdi, apņemt sievu, radīt un uzaudzināt 10 bērnus (no kuriem trīs (!) paņēma II Pasaules karš), turēt dravu un ganāmpulku, iekopt laukus un dārzu, būt par barona kalēju, svinēt godus un dzīvi, uzspēlējot vijoli? Ja ne gluži mūža mežā, tad arī šodien nav novadu, kur trūktu manam vectēvam līdzīgu latviešu. Tad kamdēļ tik sekli, tik vispārināti turpina apzīmogot savus tautasbrāļus visi, kas tiek pie rakstāmrīkiem? 100 punkti, ka daļa tautiešu paņem vagu tieši šīs dezinformācijas pātagoti.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!