Aktualitātes
21.08.2018

Ģertrūdes ielas teātrī tapis laikmetīgās dejas iestudējums "Future Freak"

Komentē
0

5. augustā plkst. 19.00 pirmizrādi piedzīvos pirmais jaunās sezonas iestudējums Ģertrūdes ielas teātrī – Agates Bankavas un Andra Kačanovska vīzija "Future Freak" par nākotnes cilvēku laikmetīgās dejas formā.

Izrādes veidotāji stāsta: "Profesors Juvals Noa Harari (Yuval Noah Harari) nākotnes cilvēka definīcijai piedāvā versiju Homo Deus, mēs – daudz vieglprātīgāku un ne tik cildinošu – Future Freak. Izrādē "Future freak" uzburtas trīs no tūkstošiem iespējamajām versijām, kā ekoloģiskais piesārņojums, informācijas blīvums, vēsturiskā bagāža, kanonizētā māksla, vēlme būt mūžīgi jaunam un veselam varētu ietekmēt nākotnes cilvēku. Neviens nezina, kā būs. Šī ir tikai mūsu spekulācija."

Iestudējuma idejas un horeogrāfijas autori, kā arī izpildītāji ir Agate Bankava un Andris Kačanovskis. Video noformējumu un izrādes plakātu veidojusi Paulīne Kalniņa. Mūzikas autors – Domas Uselis.

Izrāde tapusi ar Valsts kultūrkapitāla fonda finansiālu atbalstu.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!