Foto: Jānis Deinats
 
Aktualitātes
06.12.2018

Foto: Pirmizrādi piedzīvo Vladislava Nastavševa "Jaunības putns ar saldo balsi"

Komentē
0

Vakar, 5. decembrī, Jaunajā Rīgas teātrī pirmizrādi piedzīvoja Vladislava Nastavševa jaunākā izrāde – Tenesija Viljamsa lugas "Jaunības putns ar saldo balsi" iestudējums.

Kā teikts izrādes anotācijā, tas ir stāsts par neiespējamību atgūt jaunību visās tās nozīmēs. Novecojis žigolo, ko atveido Ivars Krasts, atgriežas dzimtajā pilsētiņā kopā ar Holivudas zvaigzni (Baiba Broka), lai atgūtu savu jaunības mīlestību (Jana Čivžele). Plāns viņam ir, bet jaunības mīlestības tēvs (Vilis Daudziņš) ir gatavs darīt jebko, lai to izjauktu.

Režisors: Vladislavs Nastavševs, scenogrāfi: Vladislavs Nastavševs un Edgars Kļaviņš, kostīmu māksliniece: Rūta Kuplā. Lomās: Baiba Broka, Ivars Krasts, Sandra Kļaviņa, Vilis Daudziņš, Jana Čivžele, Jevgēnijs Isajevs, Regīna Razuma, Matīss Budovskis, Raivis Mediss, Rūdolfs Apse, Varis Piņķis.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!