Foto: Marts Augusts
 
Aktualitātes
20.09.2019

Foto: Mūziķu apvienība "Nepāriet" izdod albumu ar Imanta Kalniņa dziesmām

Komentē
0

18. septembrī K. K. fon Stricka villā klajā laists mūziķu apvienības "Nepāriet" albums "Pāri", kurā apkopotas mūsdienīgas versijas par komponista Imanta Kalniņa dziesmām.

"Nepāriet" ir jaunu mūziķu kopums, kas kopīgi izveidojuši Imanta Kalniņa mūzikā balstītu programmu, par pamatu ņemot 1997. gadā tapušo Ainara Mielava un Imanta Kalniņa kopdarbu "Par lietām, kuras tā ar’ nekad nepāriet". "Nepāriet" veidots kā atskats uz šo albumu, kas guva ievērojamu popularitāti un vietu cilvēku sirdīs. Plašāka publika ar "Nepāriet" pirmo reizi iepazīstināta 2017. gada festivāla "Piena svētki" laikā, pēc tam mūziķi ar koncertprogrammu viesojušies arī Lūznavas muižā un Valmiermuižā.

"Nepāriet" sastāvā muzicē Alise Joste, Evija Vēbere, Jānis Šipkēvics, Kārlis Josts, Lorete Medne, Matīss Čudars, Miķelis Putniņš, Rūdolfs Dankfelds, Zelma Jēgere un Vladislavs Nastavševs.

"Nepāriet" sastāvā esam ļoti dažādi, katram no mums "Nepāriet" nozīmē ko savu – kādam Imanta Kalniņa dziesmas ir bērnības atmiņās iekodēta latviskā identitāte, citam – sevis izzināšanas un attīstības process. Mani fascinē tas, kas vārdos nav izsakāms – tas brīnumainais, kas caurvij Imanta Kalniņa mūziku un kas mūs pašus savstarpēji saista šajā mūzikā, ko kopīgi radām," stāsta "Nepāriet" idejas autors Jānis Šipkēvics.

Jauno albumu "Pāri" iespējams noklausīties "Spotify", savukārt digitālo ierakstu, CD un plates var iegādāties interneta veikalos "TruStore", veikalos "Upe", "Patafons", "Randoms", "LPEE", mūzikas straumēšanas vietnēs "Spotify", "iTunes" un citās mūzikas ierakstu pārdošanas vietās.

"Nepāriet" koncertsērija turpināsies dažādās Latvijas pilsētās: 10. oktobrī 19:00 Valkas Kultūras namā; 13. oktobrī 17:00 Krustpils Kultūras namā, Jēkabpilī; 20. oktobrī 17:00 Alūksnes Kultūras centrā; 24. oktobrī 19:00 Siguldas "Devonā"; 25. oktobrī 19:00 Talsu Tautas namā; 5. novembrī 19:00., valsts svētku ieskaņā, notiks šī gada pēdējais koncerts Rīgā, nesen atklātajā kultūras telpā "Hanzas perons".

Biļetes uz koncertiem var iegādāties koncerta norises vietās, "Biļešu paradīzes" tīklā, uz Rīgas koncertu – vietnē "Aula.lv".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!