Foto: Antra Kapilinska
 
Aktualitātes
18.06.2018

Foto: ieskats pirmajā Rīgas performances festivālā "Starptelpa"

Komentē
0

No 11. līdz 17. jūnijam ar performancēm, meistarklasēm un lekcijām norisinājās pirmais starptautiskais Rīgas performances festivāls "Starptelpa".

"Starptelpā" tika aplūkotas tādas tēmas kā ķermenis un tā procesi, feministiskā diskursa problēmas, cilvēka psihe, māksla kā terapija, vardarbība mūsdienu sabiedrībā.

Festivālam bija divas norises vietas: RISEBA Arhitektūras un mediju centrs H2O6 un Kaņepes Kultūras centrs, un tajā piedalījās vairāk nekā 30 mākslinieki no Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Spānijas, Čehijas, Polijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Itālijas, Nīderlandes, Vācijas, Austrijas, Lielbritānijas, Bulgārijas, ASV un Latvijas.

Apmeklētājiem bija iespēja piedalīties meistarklasēs, skatīties performances un tajās iesaistīties, kā arī apmeklēt performances mākslai veltītas izglītojošas lekcijas.

Paredzēts, ka turpmāk šāds festivāls notiks katru gadu.

Foto: Antra Kapilinska

Foto: Paulis Jakušonoks

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!