love thanks ddff
pirms 5 gadiem
Kā atgūt savu mīlestību un atjaunot savas attiecības, es esmu Viviana Stefana kundze, mana mīlestība atstāja mani par citu sievieti pēc tam, kad mēs esam izveidojuši savas attiecības 7 gadus pirms dažiem mēnešiem, viņš mani uzrakstīja un teica, ka viņš nāca nevis turpināt attiecības, bet arī šajā dienā es viņu saucu, viņš neuzņēma manu zvanu, viņš mani bloķēja uz facebook, whatsapp visiem socail medijiem, un es mīlu viņu ar visu sirdi, es bija comfuse Es nezinu, ko darīt, pēc daudzām dienām, cerot, ka viņš mani piezvana viņš nekad neesmu izdarījis, līdz kādu dienu es uzzināju, ka viņš ir iepazīšanās ar citu meiteni, man bija sirds izputējis, es teicu savam draugam, ko mans mīļākais ar mani darīja, tāpēc viņa man teica sazināties ar Dr Sacre par palīdzību, ka viņš bija tas, kas cēla atpakaļ viņas mīļāko atpakaļ uz viņu un viņa teica, ka viņš tagad mīl viņas morethan jebkura lieta, tāpēc es sazinājās Dr Sacre par palīdzību un viņam pastāstīja visu, kas notiek, viņš man teica, neuztraucieties, ka viss būs labi, un pēc tam, kad es darīju, ko viņš lūdza mani darīt 24 stundu laikā, kad mans mīļais atgriezās pie manis un lūdza mani par piedošanu šodien esmu laimīgs atkal, un es esmu viens mēnesis grūtniecība viņam visiem, pateicoties Dr Sacre par viņa palīdzību, jūs varat sazināties ar viņu pa e-pastu [email protected] vai whatsapp viņam +2347033155855

Tā ir mana liecība par Dr Sacre un labo, ko viņš darīja par mani

Vivian Stefan kundze

Andris Vladimirovs
pirms 5 gadiem
Man priecē, kad pat tik ilgi mani atcerās un par mani domā. Interesanti tas dēļ Spridzeklis vai tā, ko izpildīju uz TV skatuves. Bet īstenībā es labāk gribētu Lāčplēša lomu. Bet raksts labs un daudz kam arī piekrītu rakstītajā. Pat grumbas mums visiem kā zveinieku dēliem. Svarīgas un skābas.

Just Me
pirms 5 gadiem
Uzdāviniet Latvijas simtgadei brīnumu - atrodiet darbu. :)

ojarsBojars
pirms 5 gadiem
Paldies. Izcili. Lai veicas!

dzimmijs13
pirms 5 gadiem
Paldies, interesantas pārdomas. Vien vēlējos nedaudz atgādināt, ka pirms Lāčplēša pirmatskaņojuma, tāpat kā šobrīd par Donu, šaubījāmies, vai precīzāk - smīkņājam par Igo piemērotību Lāčplēša lomai: "Šis diegabiksis tagad būs Lāčplēsis"? Jo tad šķita ka par Lāčplēsi varētu būt vien, kāds Švarcenegera Komando tipa muskuļvīrs. :)
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!