Karina Vasilevska-Das
pirms 5 gadiem
Paldies! Novēlu arī turpmāk paturēt šādu uztveres asumu (un asprātību), jo pēc pieredzes zinu, ka pēc pāris mēnešiem iestājas ikdienības sajūta un atliek mazāk sašutuma/asuma novērojumiem. 

Ir S
pirms 5 gadiem
Vispār jau Londonā universitātes un skolas reklamējas daudz un dikti. Varbūt Oksforda un Kembridža gluži nē, bet daudzas citas gan.

kuģis
pirms 5 gadiem
Šķita jau, ka šīs tavas apceres tomēr pretendē pacelties nedaudz augstākā līmenī kā "lūk, tur Oksfordā gan ir TĀ, bet pie mums šitā". Nu neko.

Lelde Vaivode
pirms 5 gadiem
Ak, es jau nevaru sagaidīt nākamo. Gluži ka labi seriāli britu stilā, kur katra sērija ir tik nostrādāta kā neliela pilnmetrāžas filma, šie raksti mani sajūsmina ar savu literāro un asprātību kvalitāti, un paškritisko vērīgumu pret norisēm sabiedrībā gan Latvijā, gan pasaulē. Tikai ceru, ka vienu īpašību no britu seriāliem tie nepārņems - niecīgo sēriju skaitu sezonā. Paldies, Sandra!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!