Andersons P
pirms 3 gadiem
Opā. Meklējot pavisam kaut ko citu, netīšām uzskrēju virsū šim rakstam, lasīju un no sirds pasmaidīju par autoru. Mēģini izklausīties pēc tāda lietpratēja, recenzējot muzikālas nianses, likās, ka nu tur vismaz konservatorijas profesors šo sarakstījis. Līdz brīdim, kad kļuva pavisam skaidrs, ja Tu, autor, jēdz, tieši neko :) Mums acīmredzot ir kopīgi paziņas un tā nu sanācis, ka zinu gan dažus Janoša draugus, gan pats esmu viņu pāris reizes paklausījies spēlējam. Jebkurš Janoša kolēģis un muzikāls draugs zina, ka muzikālās dzirdes viņam nav absolūti un nekādas "melodijas", kā Tu, autor, mēģini apgalvot, tur vienkārši neeksistē. Un uz tām apakšām viņš spēlē absolūti neštimmīgu haosu, bet viņš pats muzikālās dzirdes trūkuma dēļ to acīmredzot nedzird. Bet, kā man pateica pāris viņa draugi, neviens viņam to acīs nebāž, jo principā viņš esot labs cilvēks un mūzikas spēlēšana viņu glābj no atkarībām, tādēļ neviens viņam neko nesaka, kad Janošs apgalvojot, ka spēlē "bītlus", bet uz āru skan tikai haoss. Varbūt nevajadzēja šo rakstīt, jo kā par cilvēku par viņu ir pārsvarā labas atsaukmes no viņa draugiem (pats personīgi pazīstu tikai garāmejot, esam sveicinājušies), bet gan jau viņš šo nelasīs, jo raksts ir pasens. Bet nevarēju noturēties, jo autors nu tik gudrs mēģinājis te izklausīties, pat visiem zināmo, ļoti profesionālo Uldi Leiškalnu kaut kādā dīvainā gaismā pavērsis. Bet pat nedzird, kad cilvēks PATIEŠĀM nu pilnīgi bez dzirdes spēlē.

Maritori Maritori
pirms 4 gadiem
Raksts mēreni snobisks, ne īpaši intelektuāls, ne sevišķi interesants, bet visumā ciešams, tomēr gribas piezīmēt, ka ievietot šo garadarbu, nezinot/nenoskaidrojot, kas tad īsti ir "Baritons Milzenis", laikam gan tomēr liecina par paviršu attieksmi, tāds milleniālisms vārda banālākajā (sliktākajā nozīmē). Un "tembrāli augsta" balss ir apmēram tas pats, kas "tembrāli augsts ūdens", respektīvi vārdu savienojums bez saprotamas jēgas (tembrs nav augsts vai zems, tembru raksturo ar citiem vārdiem), tātad arī par kaut kādu mūzikas terminu izpratni īsti nav vērts runāt.

Brinda Ceriņa
pirms 4 gadiem
kur pazudis Origo akordeonists ?tas plēsa uz velna paraušanu lietū un sniegā

Kārlis Vērdiņš
pirms 4 gadiem
Baritons Milzenis ir Uldis Leiškalns, vai ne?
https://jauns.lv/raksts/izklaide/230761-leiskalns-piepelnas-dziedot-uz-ielas
Viņš savulaik dziedāja pat operā "Rolstein on the Beach."
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!