diaana
pirms 6 gadiem
Starpkaru periodā cilvēkiem dzīves vērtību skala un komforta zona bija daudzreiz mazāka, iedzīvotāju izglītības līmenis arī bija zemāks, tāpēc "režīms" tik veiksmīgi darbojās.

medai
pirms 6 gadiem
Par to VID nepiekrītu. CIk nāk klāt, tik iet arī prom. Labs rādītājs būtu katram iedzīvotājam par uzņēmumam? Nekāds viss tur nav pateikts, čīkstētāja kungs.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
"cilvēka apmierinātību ar apkārtējo sabiedrību visbiežāk nosaka nevis kādi objektīvi rādītāji, bet viņa paša priekšstati" - tas nu reiz ir "labas dzīves", vai "sliktas dzīves" pamatu pamats. Nevis kādi "ārēji" kritēriji.

akmens
pirms 6 gadiem
esiiba nosaka domaashanu. marksistiem bija taisniiba. Veestire nevienam nav dots izprast, jo taa pasniedz stundas, no kuraam neviens neko nav iemaaciijies

akmens
pirms 6 gadiem
Viena VID darbiniece uzstājās radiošova Krustpunkta. Viņa neko ļaunu nedomādama pateica frāzi - uzņēmumu skaits Latvijā pēdejos gadus nav mainījies. Viņa ar to frāzi pateica VISU. Bez ekonomikas nav arī demokrātijas.
Vai ne, mūžīgais doktorant&
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!