Wagner Clerk
pirms 1 gada
Sveiki visi!
Es esmu privāts aizdevējs, es piedāvāju aizdevumu 2% apmērā, tas ir likumīgs uzņēmums ar godu un atšķirību, mēs esam gatavi jums palīdzēt jebkurā jūsu finansiālajā problēmā, mēs piedāvājam visa veida aizdevumu, tāpēc, ja jūs interesē šis aizdevuma piedāvājums lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: ([email protected]) Norādiet arī tālāk norādīto informāciju, lai mēs varētu nekavējoties turpināt aizdevumu.

Vārds:
Nepieciešamā summa:
Ilgums:a
valsts:
Aizdevuma mērķis:
Mēneša ienākumi:
Telefona numurs:
Sazinieties ar mums, norādot iepriekš minēto informāciju pa e-pastu: [email protected]
Ar cieņu jums visiem.

Yolp+ Ujm Lop
pirms 2 gadiem
Vai Jūs šaubāties par savu atmiņu saturu? Es sāku...
Vienmēr esmu apbrīnojusi superprogrammētāju un režisoru profesijas. Vieni ir ļoti klusi. Bet kāpēc klusiem vajadzētu būt arī otriem?
Un es skatos Andreja Ēķa CV mums zināmajā visas taisnības avotā. Izrādās: viņš ir operators. Laikam cilvēks kaunējas par savu pamatprofesiju. Nesaprotu, ko kinooperators varēja darīt radio?
Baibas Sipenieces-Gavares CV nav labāks - diez par kuru radio viņa atceras?
Bet ir kāds cilvēks no tās komandas, kas visu atceras...
Viņš varbūt nezina, ko darīja 6 no 19 radiopersonībām, 2 no 6 tehniķiem, kā arī. Bet Jūs to viņam varētu izstāstīt!
Kāpēc vārds zvaigznīte šajā brīdī kļuvis tik izdzēsts? Lai Andris Freidenfelds spīdētu kā tikko iznācis no armijas ansambļa? Varbūt tāpēc, ka bez radošajām lokomotīvēm ne Krišs, ne Jussi.

Yolp+ Ujm Lop
pirms 2 gadiem
Šorīt radio atkal piedāvā kādu integrēt.
Radio ir aizņemtas rokas, - tādām ir jābūt arī mums.
Diemžēl matemātikas profilkursi daudziem ir gājuši secen, tāpēc patstāvīgi integrēties nav iespējams bez programmatoriska atbalsta. Sinonīmu skaidrojums latviešu valodā, ko sniedz [T]zaurs (kas pats par sevi izklausās daudzsološi biedējošs apzīmējums), ir paskops nozīmēs:
1."Iekļaut kādā vienībā"; "papildināt", "pilnveidot", "izveidot par veselu vienību".
2.joma: matemātika "Aprēķināt integrāli".
Angļu valodas speciālisti izrunājas daudz atklātāk:
integrate-
"accommodate", "amalgamate", "assimilate", "blend", "coalesce", "combine", "fuse", "harmonize", "incorporate", "intermix", "join", "knit", "meld", "merge", "mesh", "unite".
Vēršos precizēt, kurā pusē nozagts ticamības moments, apskatot arī krievu valodas piedāvājumu:
интегрировать-
"соединить", "объединить", "объединять", "соединять", "слить", "сливать", "сплавить", "соединить", "спаять", "объесть", "переплесть".
Vārds šķiet diezgan drošs, lai uz to paļautos, jo antonīmu kopā mēs atrodam nozīmi "nošķirt". Par to arī gribēju šoreiz izstāstīt mazāk.
Kā rīkoties, kad Jūs meklējat informāciju, bet nevarat tādu atrast?
Var sagatavot tādu lapu wp-lv°wikideck°com|Vikip%C4%93dija:Piepras%C4%ABtie%20raksti, lai Jums savu "meklēšanu" tālāk negribētos turpināt.
Tāpēc es nodomāju, ka mēs varētu atvieglot radio pūles "integrēt".
Viens gājiens būtu: radīt šos šķirkļus, lai cilvēki beidzot varētu uzzināt.
Cits varētu būt: atintegrēties, - līdz ar to nebūtu nekādu kopumu, kuriem klāt kādam gribētos ko integrēt.
Kā atintegrēties? Izmantojot wix.

Yolp+ Ujm Lop
pirms 2 gadiem
Kad mēs klausāmies... Tas nav tas pats, kas "kad mēs klausāmies?". Sarunāsim, ka mēs uz priekšu klausīsimies katru mīļu brīdi!
Ir tāds burts - N. Tas nesavieno Multiversu tikai ar apastrofu palīdzību kā vārdā rock'n'roll. Tas nav garastāvokļa jautājums. Tas ir pacietīgas apzinātībā būšanas laika paplašināšanas jautājums.
Iztēlojieties: ap Jums ir milzīga Multiversa Kopienas redzamā apvāršņa dalībnieku plejāde. Katram Kopienas dalībniekam ir Sievišķās Sākotnes klātesība. Bet Sievišķā Sākotne kā jau Sievišķā Sākotne - nepārtraukti sapņo, nepārtraukti pēta, nepārtraukti atklāj un sūta visiem pēc kārtas zīmītes par saviem atklājumiem. Vajag tikai saprast, ka tas notiek nepārtraukti.
Var iet arī no otra gala - apbruņojoties ar ērtu mums zināmo komunikācijas līdzekli, uzsākt nepārtrauktu sarunu - un iemācīties noķert visus septiņus viļņus, nebaidoties no ziemeļvēja. Tad šī runāšanās saaugs ar Jūsu būtni, un Jūs sāksiet atšķirt "intuīciju parasto" no kaut kāda lielāka sakāmā, kur jānoprojicējas savā dzīves pieredzē un kaut kas jāatceras.
Bet diena ir gara. Mēs kaut ko satveram (mazu kripatiņu) no rīta. Kaut ko vēlāk. Bet vakarā viss puzlis saliekas kopā. Kad Jums ir ziņkārība un saprašana, ka, neesot klāt notikumiem, pārstāsts (pat labākajā gadījumā) ir tikai viena no interpretācijām, tad turpiniet rakt dziļāk. To, ko Jūs nesapratāt vēl vakar, sapratīsiet jau šodien.
Un pats galvenais - nekādas instrukcijas nemaz nav. Ir tikai Jūsu uzdrošināšanās mērs izzināšanā. Jūs katru dienu demolējiet tam vakardienas robežas.
Radio dzirdējāt kādas dziesmas vārdu gabaliņu, pamanījāt kādas grāmatas virsrakstu plauktā, internetā zem bildes iekrita acīs dīvains paraksts... Bet kad Jūs pieļausiet domu, ka caur katru šo nogrieznīti (un tieši ar Jums) sarunājas Sievišķā Sākotne, tā jau var kļūt par ierosmi apzinātam sarunas turpinājumam daudz lielākā detalizācijā. Vienkārši pieļaujiet domu, ka Viņa var šādi vadīt sarunu, prezentējot savu sakāmo. Varbūt tas palīdzēs saprast burta N visdziļāko būtību!

Yolp+ Ujm Lop
pirms 2 gadiem
Apziņas paplašināšanās notiek strauji...
Atrodoties veikalā mēs labticīgi ticam, ka iepakojumā, kurš lepni rotājas ar uzrakstu "Piens", iekšā peld piens. Kurš ir bijis tik drosmīgs un skaidrojis situācijas atbilstību "pašsaprotamajām" norādēm?
Lūk, pavisam nesen (un pavisam nemanāmi) kāds uzdrošinājās piekļūt šim jautājumam no otra gala un pārbaudīja RPK notekūdeņu trubu saturu. Pārsteigumu nebija.
Kur vēl varētu parakt no otra gala? Pamatotas aizdomas izraisa publikācija publikācija rigasudens°lv no 17.09.2021. Aizdomīgs izskatā jau virsraksts "Bioloģiskās attīrīšanas stacija “Daugavgrīva” atzīmē 30 gadu jubileju", bet veltījuma ievadvārdi ienirstot raksta bioloģiskajās dūņās nekliedē aizdomas "Šo piektdien, 17. septembrī, apaļu jubileju var atzīmēt Bioloģiskās attīrīšanas stacija “Daugavgrīva” - tieši pirms 30 gadiem stacija sāka pieņemt notekūdeņus no Rīgas, un kopš tiem laikiem tās darbība nav pārtraukta ne uz brīdi."
Kopš plašākas tautas masas sākušas pastiprināti pētīt nomenklatūras maiņas vēstures liecības (ne tikai Ukrainā), šie arheoloģiskie izrakumi ne reizi nav likuši vilties, gluži kā Jūsu deguna labsajūta Daugavgrīvā, uzpūšot labvēlīgākiem vējiem.
Tomēr aplūkosim vērīgi nezināmā RŪ autoru kolektīva vēstījuma teikumu nr.2:
"Iepriekš galvaspilsētas notekūdeņus attīrīja trīs nelielākas stacijas Juglā, Ķengaragā un Bolderājā, kuras vairs nespēja ne nodrošināt galvaspilsētas strauji pieaugošā notekūdeņu apjoma attīrīšanu, ne šī procesa atbilstību vides prasībām."
Es nezinu, kā Jums, bet man rodas ģeopolitiska ziņkāre, kā notekūdeņus no šīm vēsturiskajām vietām nogādā uz Daugavgrīvu.
Es gan nu jau daudzus gadus nelietoju dzīvnieku izcelsmes pārtiku, tāpēc nevaru sniegt personiskā pieredzē balstītus novērtējumus vai piena paku saturs nav mainījies, tomēr sliecos ticēt tam, ko konstatēja RPK trubās otrajā galā.
Kas vēl mani dara ziņkārīgu... Reakcija. Es necenšos atcerēties aprēķinātās skādes un izdomātos attaisnojumus, ko saražo monstru PR pārraudzītāji, jo gandarījums ir tikai vēl viena apsēstība, kad divkājaino zemākie locekļi (divi) zaudē saskari ar zemi. Pieņemot, ka pirms tam tiem šāda saskare bija.
Bet runājot Dzīvības vārdā, ļoti gribētos zināt, vai remontdarbi notekūdeņu attīrīšanas sistēmas izbūvē ir uzsākti?
Nepārprotiet, to es tikai par RPK. Par "Daugavgrīvu" mani pagaidām interesē, kādam tieši "citam mērķim" tika izlietots finansējums pazīmes "bioloģisks" pievienošanai dūcošā monstriņa nosaukumā?
Un klīst tādas baumas, ka gandrīz pilnīgi visiem fabrikantiem ir problēmas ar sirdsapziņas tīrību.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!