Aktualitātes
29.03.2019

Džims Džārmušs izziņo filmu par zombijiem

Komentē
0

14. jūnijā ASV pirmizrādi piedzīvos Džima Džārmuša zombiju filma "The Dead Don't Die", kur līdzās Bilam Murejam, Tildai Svintonei, Ādamam Draiveram un Stīvam Bušemi spēlēs arī mūziķi Igijs Pops un Toms Veitss.

Gaidāmajai filmai Džārmušs pats ir gan režisors, gan scenārija autors. Līdzās jau nosauktajiem aktieriem un mūziķiem tajā piedalīsies arī reperis RZA un dziedātāja Selēna Gomeza.

Ar vairākiem no aktieriem Džārmušs sadarbojies jau iepriekš, piemēram, Igijs Pops redzams nelielā lomā filmā "Mironis", reperis RZA piedalījies filmā "Spoku suns: samuraja ceļš", Toms Veitss redzams filmā "Down By Law", savukārt kinolentē "Kafija un cigaretes" iekļauts spilgts dialogs starp Igiju Popu un Tomu Veitsu. Tāpat Džārmušs režisējis dokumentālo filmu "Gimme Danger" par Igija Popa grupu "The Stooges".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!