Foto: "Thore Photography"
 
Aktualitātes
07.12.2017

Durvis ver ikgadējā jauno mākslinieku pop-up galerija "Ikrs"

Komentē
0

No 27. novembra līdz 5. janvārim mākslas telpā "Micēlijs" (Marijas ielā 13) atvērta ikgadējā jauno mākslinieku pop-up galerija "Ikrs", kas norisinās jau devīto gadu.

"Ikrs" ir improvizēta jauno mākslinieku pop-up galerija, kas notiek reizi gadā, katru reizi citā vietā. Galerijā apskatei un nopirkšanai tiek piedāvātas eļlas gleznas, grafikas un zīmējumi, ko atnesuši jaunie mākslinieki, kas mācās Jaņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolā un citās mākslas skolās vai arī jau studē akadēmijā.

Pop-up galeriju formāts ir kļuvis populārs, tomēr "Ikrs" Rīgā ir pirmā pop-up galerija. Pirmo reizi tā parādījās 2009. gadā un notiek jau astoto reizi. Galerijas "Ikrs" nosaukums radies, domājot par jaunajiem māksliniekiem, kas vēl nav "lielās zivis", bet cer kļūt par tādām. Šogad galerijā apskatāmi un iegādājami vairāk nekā 40 jauniešu darbi: brīvsoļa idejas blakus tradicionālajiem skolas uzdevumiem – klusajām dabām, portretiem, kompozīcijām, grafikām un arī vasaras darbiem ar ainavām.

Foto no galerijas atklāšanas:

"Ikrs" atvērts katru dienu no plkst. 11:00 līdz 20:00. Vairāk informācijas atrodams galerijas "Facebook" lapā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!