Santa Remere
pirms 6 gadiem
bet kādēļ uzreiz "apšaubāmas kvalitātes saturu"? ir daudzas neapšaubāmi kvalitatīvas multfilmas. piekrītu, ka skatīties apšaubāmas kvalitātes lietas ir degradējoši visos vecumos, bet aizliegt bērniem multfilmas, manuprāt, ir kā aizliegt pasakas. mēs multfilmas visbiežāk skatāmies kopā un apmaināmies iespaidiem, man šķiet svarīgi, lai multene nav aizliegtais auglis vai spekulācijas objekts, bet neitrāla, normāla lieta - mums patīk, tev patīk, varam paskatīties kopā - es zinu vienu baigi labo. kāpēc ne?

Karlis Kanders
pirms 6 gadiem
Kad es biju tajā vecumā, youtube vēl nebija (un Cartoon Network arī mums nebija) un multenes rādīja pa tv tikai vienu stundu dienā. Tad bija jādomā, ko darīt pārējā laikā :) Tagad, kad to var darīt katru dienu, visu dienu, vajag tomēr ieviest zināmu regulāciju - bet to vislabāk izdarīt, piedāvājot citas, interesantas laika pavadīšanas alternatīvas (kopā ar citiem bērniem), kā jau Evelīna to arī raksta beigās norāda.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!