Liliana Rozenvalde 1
pirms 6 gadiem
Labdien, Reinis. Esmu portāla IMHOclub.lv latviešu versijas attīstītāja. Vēlos pajautāt: vai mēs varam pārpublicēt šo jūsu rakstu un vai pēc raksta publikācijas būsiet ar mieru atbildēt uz lasītāju jautājumiem? Paldies par jebkādu atbildi, kuru varat sūtīt uz e-pasta adresi [email protected].
Cieņā, Liliāna Rozenvalde

Toms Ķencis
pirms 6 gadiem
Tāds daudzsološs sākums, bet tālāk izmantotā šķiru klasifikācijas matrica šķiet aplam neskaidra - ne īsti pēc ekonomiskajām aktivitātēm (kā klasikā), ne ta pēc vērtībām (kas vēl būtu atvedināms), ne īsti pēc komunikācijas satura (?). Sanāk tāds no nāves augšāmcelts teorētiskai organisms:)
Varbūt tajā der ieviest citu statusa/ekonomisko aktivitāšu dalījumu, izmantojot inteliģences (ko parasti tiešām attiecina uz revolūcijas laika Krieviju) vietā creative class vai bbourgeois bohemian (BoBo) jēdzienus, kā to dara franču un asv sociologi? Vai arī runāt par baltajām/zilajām apkaklītēm.
Tāpat arī par tiem jauniešiem, kas kāto uz inteliģences pusi, savu skaidrību varētu ieviest nevis tīri šķiriskas, bet diskursīvas un/vai institucionālas definīcijas.

Edge
pirms 6 gadiem
"(..) Jā, bet tai ir jābūt būtiskai krīzei, kas efektīvi nošķirs viduvēji domājošos......"
=================================================================================
Jā, taču "tā lieta no pati no gaisa nekritīs" (U.Ģērmanis), kā te padomju inteliģences pārstāvji 1988. - 1991.gg. bija sasapņojušies pēc speciāli noorganizētajiem Kult-koma briecieniem pa Rietum-krātijas zemēm. Viss jau likās vienkāršs - pasludinās demokrātiju, neatkarību, padomju sociālo sistēmu sagraus, lai kapitālisms iestājas pēc priHvatizācijas un......un turpina vēl dzīvi palikušie inteliģenti >25 gadus gudras atziņas izteikt:
"Ojārs Spārītis: Izglītība – labklājības un attīstības pamats"
http://valmieraszinas.lv/ojars-sparitis-izglitiba-labklajibas-un-attistibas-pamats/
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!