Aktualitātes
18.01.2019

Cilvēki cīnās par biļetēm uz JRT "Lindu Vistu"

Komentē
1

Vakar plkst. 11:00 Jaunais Rīgas teātris sāka biļešu tirdzniecību uz marta un aprīļa repertuāru, tostarp, Alvja Hermaņa skatītāju iemīļotā iestudējuma "Linda Vista" 15 izrādēm. Taču gribētāju skaits izrādījies pārāk liels biļešu sistēmas veiktspējai un tā uzkārusies, liekot daudziem atcerēties ne tikai Dziesmu svētku biļešu medības, bet arī stāvēšanu garās rindās pie teātra kasēm.

"Linda Vista", kas pirmizrādi piedzīvoja pagājušā gada 1. septembrī, sajūsminājusi gan skatītājus, gan kritiķus (šeit vari izlasīt Silvijas Radzobes recenziju par izrādi), kļūstot par Jaunā Rīgas teātra populārāko iestudējumu, uz kuru biļetes jāpērk vairākus mēnešus iepriekš, tāpēc interneta biļešu tirdzniecības sistēmas uzkāršanās 16. janvāra rītā radīja izmisumu daudziem teātra cienītājiem.

Kamēr vieni tomēr neatmeta cerības biļetes iegādāties tiešsaistē un turpināja restartēt lapu, citi rīkojās izlēmīgi un pievērsās gadu gaitā pārbaudītai metodei – doties uz teātra kasi. "Tur stāvēju pusotru stundu rindā, ārā, salstot, ātri kustinot kāju pirkstus zābakos, lai neatsalst. Tad kad bija palikušas uz diviem rokas pirkstiem saskaitāms biļešu skaits, kas pieejams tikai kasēs, sapratu, ka veltas cerības – vēl 30 cilvēki iekštelpās gaida... Un visi grib tikai "Linda Vista"... Skaidrs, ka bezceris," savā stāstā dalās feisbuka lietotāja Jana, noslēgumā secinot: "Liela vilšanās un skumja sajūta, jo gribēju tikai 2 biļetes, ko apsolīju savai draudzenei dzimšanas dienā!"

Savukārt skatītāja Ilze bešā palicējiem iesaka neraudāt, bet nopirkt biļeti uz citu izrādi, kā arī atgādina – šāda situācija nav nekas jauns: "Jūtos kā tālajos gados, kad "Garo dzīvi" šturmējām [..] Ak, skaistā jaunība!"

Tikmēr ne visiem ir patīkami gremdēties atmiņās par mēģinājumiem tikt uz Jaunā Rīgas teātra hītiem. "Es uz "Garo dzīvi" tā arī netiku, četrus gadus mēģināju nopirkt biļetes. Tā arī nesanāca. Ļoti, ļoti garā pirkšana bez pirkuma!" atzīst Jana.

Savā viedoklī dalījušies arī tvitera lietotāji:

Šobrīd biļetes uz visām marta un aprīļa "Lindas Vistas" izrādēm jau ir izpārdotas, savukārt maija un jūnija repertuārs vēl nav izziņots.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!