Aktualitātes
27.10.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šo nedēļas nogali iesakām pavadīt ar labu kino, mūziku un sarunām.

  1. Sestdien Rīgas cirkā ar četru filmu programmu, Andra Dzenīša vokālā cikla "Vīriešu dziesmas" atskaņojumu un dīdžeju apvienības "Bērnu rīts" uzstāšanos izskanēs radošās apvienības "Kvadrifrons" atklāšanas mēneša programma.
  2. Jaunāko un labāko kino joprojām piedāvā Riga IFF, kura programmas "Festival Selection" ietvaros sestdien "Splendid Palace" būs skatāma Alises Rorvaheres filma "Laimīgais Lācars", kas Kannu kinofestivālā apbalvota par labāko scenāriju.
  3. Savukārt Lūznavas muižā svētdien notiks divi pasākumi – vakaru iesāks saruna ar rakstnieci Andru Manfeldi, bet turpinās jauna stīgu kvarteta un džeza trio koncertprogramma "Klasika satiek džezu".
  4. Nedēļas nogali iesakām beigt ar Riga IFF skatāmo Lukrēcijas Martelas filmu "Zama", kas iekļauta programmā "Festival Selection" un 188 ekspertu vērtējumā atzīta par vienu no 10 pagājušā gada labākajām filmām.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!