Aktualitātes
11.08.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šo sestdien iesakām atpūtināt prātu kamermūzikas un dabas ielokā, skatīties teātri Cēsīs, kā arī izglītoties un izklaidēties Latvijas otrajā "Vegānfestivālā".

  1. Sestdien un svētdien Aknīstē turpinās piektais alternatīvais kamermūzikas festivāls "Sansusī 2018", piedāvājot plašu mūzikas, teātra, cirka un laikmetīgās dejas programmu, kā arī īpašu atmosfēru, kurā veldzēties pilsētas nogurdinātajiem – festivāls noris Aknīstes novadā, vairs neeksistējošā Susējas ciema bijušās pagastmājas pagalmā un blakus mežiņos un cirsmās.
  2. Sestdien Cēsu Mākslas festivāla ietvaros Vidzemes koncertzālē "Cēsis" iesakām novērtēt Ulda Tīrona izrādi "Pēdējā Ļeņina eglīte", kurā galvenajā – Vladimira Iļjiča Ļeņina – lomā iejuties šīgada "Spēlmaņu nakts" balvai nominētais Vilis Daudziņš, fantasmagoriskā gaismā rādot Krievijas revolucionāra, boļševiku partijas līdera, pirmā PSRS vadītāja un ļeņinisma ideoloģijas dibinātāja pēdējās dienas.
  3. Pēc izrādes vēl var paspēt apmeklēt grupas "Baložu pilni pagalmi" koncertu, kas norisināsies turpat Cēsīs, mākslas telpā "Mala".
  4. Savukārt ar mērķi iedvesmot veselīgam, videi draudzīgam dzīvesveidam šo svētdien Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā notiks "Vegānfestivāls". Festivāls būs piemērots visai ģimenei, un apmeklētāji varēs klausīties ne tikai izzinošas lekcijas par vides aktualitātēm un zero waste, bet arī atpūsties vairāku Latvijas grupu koncertos.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!