Aktualitātes
27.07.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē iesakām doties kosmiskā prāta un sajūtu ceļojumā festivālā "Komēta", kā arī baudīt mūziku un kino mežā.

  1. Šodien Daugavgrīvas cietoksnī sākas festivāls "Komēta", kas par savu šīgada tēmu izvēlējies līdzdalību un aicina praktizēt vides un prāta ekoloģiju. Starp vairāk nekā 130 "Komētas" pasākumiem atrodami koncerti, cirka performances, lasījumi un izglītojošas lekcijas. Ja vēl prāto, ko apmeklēt festivālā, piedāvājam ieskatīties mūsu sagatavotajā notikumu izlasē.
  2. Tāpat šajā nedēļas nogalē plašu notikumu programmu piedāvā Cēsu mākslas festivāls. Piemēram, sestdien ar trio "Tresensus" koncertu mežā, Cīrulīšu dabas takās pie Spoguļklintīm, tiks atklāta Cēsu Mākslas festivāla kino programma "Mežs", savukārt līdz pat svētdienai Lenču ielā 6 turpināsies Latvijas Radio 3 pārraides "Tīrkultūra" 36 stundu ilgā skaņas instalācija "Negaidītie avoti" (Unexpected Sources), kas šodien un rīt būs skatāma tiešraidē arī portālā "Satori".
  3. Sestdien Mūsdienu mākslas galerijā Līvānos ar abu mākslinieku koncertu-performaci "Kronis" atklās Kristīnes Krastiņas-Indānes un Andra Indāna ("Gas of Latvia") tekstila un skaņas instalāciju "Zemes sega".
  4. Svētdien vērts doties uz Liepāju, jo koncertzālē "Lielais dzintars" uzstāsies pazīstamais amerikāņu dziedātājs un trompetists Bonijs Fīldss, kurš savā skanējumā apvieno fanku ar retro un futūristiska blūza skaņām.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!