Aktualitātes
06.01.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē iesakām radoši iepazīt mākslu, uz brīdi nokļūt bīta laikmetā, kā arī novērtēt labāko no pēdējā laika dokumentālā kino.

  1. Sestdien laikmetīgās mākslas centrā "kim?" norisināsies bērnu diena, kuras laikā mazie apmeklētāji kopā ar vecākiem varēs caur radošām darbnīcām iepazīt amerikāņu mākslinieka Kevina Bīslija personālizstādi "Novilkumi" un lietuviešu mākslinieka Robertas Narkus un Viļņas mākslas telpas "Autarkia" izstādes projektu "Viesis".
  2. Sestdien kafejnīcā "Pils" norisināsies otrais no bīta paaudzei veltīto pasākumu sērijas "Tribute to The Beat", kurā tiks izslēgti telefoni un pavērtas durvis uz 50. gadu Amerikas eksistenciālo bohēmu. Pasākumā ar savu veltījumu bīta paaudzei uzstāsies dzejnieki Sergejs Timofejevs un Toms Treibergs.
  3. Svētdien kinoteātrī "Splendid Palace" iesakām noskatīties dokumentālo filmu "Sejas, ciemi" – leģendārās franču kinorežisores Anjēzes Vardas un jaunā mākslinieka JR kopdarbu, ko kino kritiķi nosaukuši par vienu no pērnā gada 10 labākajām filmām.
  4. Savukārt kinoteātrī "Kino Bize" svētdien būs skatāma pasaulē nozīmīgākajā dokumentālo filmu festivālā IDFA apbalvotā Ievas Ozoliņas filma "Dotais lielums: mana māte", pēc kuras seansa režisore pastāstīs vairāk par tās veidošanas aizkulisēm.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!