Aktualitātes
06.11.2018

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām klātienē iepazīt "Satori" autorus, novērtēt portreta žanra daudzveidību Latvijas mākslā, kā arī nobaudīt labu kino un sasildīties ar veļu laika zupu.

  1. Jau šovakar bārā "Taka", kur pie savas topošās recenzijas strādās publicists un literatūras kritiķis Andrejs Vīksna, sāksies 12 dienu ilgā akcija "Satiec "Satori" autoru!", kuras laikā ik dienu publiskās Rīgas vietās – kafejnīcās, bāros vai bibliotēkās – varēs iepazīties un aprunāties ar kādu no "Satori" redaktoriem vai iecienītākajiem autoriem.
  2. Trešdien iesakām apskatīt vienu no vērienīgākajiem LNMM projektiem – izstādi "Portrets Latvijā. 20. gadsimts. Sejas izteiksme", kas norisinās vienlaicīgi trijās vietās un apkopo 20. gadsimta labākos portreta žanra paraugus Latvijas mākslā.
  3. Savukārt kinoteātrī "Kino Bize" trešdien notiks pasākums "Veļu laika zupa", kurā varēs gan noskatīties jaunāko kino - filmas "Tēvs Nakts" un "Ūteija, 22. jūlijs", gan starplaikā starp abām filmām spēcināties un sasildīties ar ķirbju-kartupeļu zupu.
  4. Piektdien iesakām apskatīt godalgotās ilustratores Elīnas Brasliņas izstādi "Ko es daru, kad neilustrēju grāmatas" galerijā "Micēlijs". Tajā redzams mākslinieces maģistra diplomdarbs "Dūriens. Ķermeņa Dienasgrāmata", kurā pētīts sievišķais ķermeniskums, kā arī aplūkojami citi studiju darbi, kas tapuši, meklējot ceļu uz šo tēmu.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!