Aktualitātes
21.08.2018

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ aicinām apmeklēt Viktora Freiberga otro kinolekciju ciklā "Pilsoņi", klausīties "Satori" autoru lasījumos, iepazīt vīrieti mākslā un ielūkoties Latvijas nākotnē.

1. Otrdienas vakarā ar lekciju "Vienaldzība, noslēgtība, bailes no citādā" Kaņepes Kultūras centrā turpināsies Viktora Freiberga kinolekciju cikls "Pilsoņi", šoreiz pievēršoties slavenajai Deivida Linča filmai "Ziloņcilvēks" ("The Elephant Man", 1980).

2. Trešdien bārā "Čē" notiks "Satori" lasījumi "Debesis un elle". Sanākušie varēs iepazīties ar labākajiem darbiem, kas pagājušajā nedēļā tapuši "Satori" autoru radošajā vasaras nometnē Mazirbē.

3. Piektdien galerijā "Māksla XO" varēs apskatīt jaunatklāto izstādi "Man in Art", kurā 19 mākslinieku darbos atspoguļots sarežģītais diskurss par vīrišķību, ķermeni un identitāti. "Izstāde veltīta vīrietim – stipram un trauslam, skaistam, naivam un jutīgam, vīrietim kā varonim, kareivim un spēkam, prātam, mieram un apziņai, vīrietim mākslā kā radītājam un "radītajam", portretam, ķermenim, emocijām un emocionalitātei, mītiskajam un laikmetīgajam, vīram, draugam, laikabiedram," raksta izstādes kuratore Ilze Žeivate.

4. Bet piektdienas vakarā "Dirty Deal" teātrī būs iespēja doties 50 minūšu garā ceļojumā uz nākotni, lai ielūkotos vīzijās par to, kas varētu sagaidīt Latvijas sabiedrību un valsti.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!