Aktualitātes
15.05.2018

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Karstā laika nogurdinātos prātus šonedēļ iesakām veldzēt izglītojošā lekcijā par mākslu, laba kino seansos un vienā no šobrīd aktuālākajām fotoizstādēm.

  1. Otrdien iesakām doties uz "Cafe Film Noir" un omulīgā atmosfērā pie vīna glāzes iepazīt gleznotāja franču gleznotāja Pola Gogēna dzīvi un daiļradi, par ko māksliniekam veltītā lekcijā pastāstīs mākslas vēsturnieks Jānis Borgs.
  2. Šonedēļ Rīgas Fotomēneša 2018 ietvaros Rīgas Kinomuzejs piedāvās bez maksas noskatīties dažādu laiku filmas, kas veltītas modes fotogrāfijai – otrdienas programmā būs filma "Loras Marsas acis", kuras galvenā varone, fotogrāfe, sāk saskatīt to, ko redz slepkava, savukārt ceturtdienas piedāvājumā ir dokumentālā filma "Septembra numurs" par ietekmīgo modes žurnālu "Vogue" un tā ne mazāk ietekmīgo galveno redaktori Annu Vintūru, kā arī filma "Smieklīgā seja" ar Odriju Hepbernu galvenajā lomā.
  3. Trešdienas vakarā Rīgas Kongresu namā notiks ekskursija Rīgas Fotomēneša 2018 centrālajā izstādē "Jaunais šiks" kopā ar vienu no tās kuratoriem Alni Stakli.
  4. Ceturtdien, dienu pēc pirmizrādes, "Splendid Palace" būs skatāma brāļu Raita un Laura Ābeļu dokumentālā filma "Baltu ciltis", kas atspoguļo 13. gadsimta nežēlīgos centienus pievērst kristietībai tagadējo Latvijas teritoriju apdzīvojošos pagānus.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!